Файл:Aiga telephone.svg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(SVG-файл, номінально 216 × 599 пікселів, розмір файлу: 8 КБ)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Public domain
Це зображення походить з колекції символів AIGA, створеної в результаті співпраці між AIGA та Міністерством транспорту США у 1974 та 1979 роках. Усі зображення з цієї колекції перебувають у суспільному надбанні.

This image is from a collection commissioned by the United States Department of Transportation and designed by AIGA. It is copyright-free, and is available here.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

599 піксель

216 піксель

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний05:12, 27 грудня 2007Мініатюра для версії від 05:12, 27 грудня 2007216 × 599 (8 КБ)Thadius856{{PD-AIGA}} This image is from a collection commissioned by the United States Department of Transportation and designed by AIGA. It is copyright-free, and is available [http://www.aiga.org/content.cfm/symbolsigns here]. [[Category:Public Information Symb

Більш, ніж 100 сторінок використовують цей файл. У цьому списку показані тільки 100 сторінок, що використовують цей файл. Також доступний повний список.

Переглянути інші посилання на цей файл.

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: