Файл:Astaire - You're All the World to Me.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Astaire_-_You're_All_the_World_to_Me.jpg(310 × 240 пікселів, розмір файлу: 51 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис
English: This is a movie screenshot from the film Royal Wedding. It illustrates Fred Astaire performing a song and dance routine to "You're All the World to Me" composed by Burton Lane (music) and Alan Jay Lerner (lyrics). To film the scene, the room and camera were constructed as a rotatable unit, and furniture was fixed in place.[1]
Джерело This is a movie screenshot from the film Royal Wedding sourced from a complete copy of the film hosted at https://archive.org/details/royal_wedding.
Автор
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain
Ця робота перебуває у суспільному надбанні, оскільки вона була опублікована у США між 1929 і 1963 роками і авторське право на неї не було поновлене, не залежно від того, чи було спершу повідомлення про авторські права. Якщо автор твору не помер достатньо давно, твір захищається авторськими правами у країнах і на територіях, де не діє правило коротшого терміну для робіт із США, зокрема у Канаді (70 p.m.a.), Континентальному Китаї (50 p.m.a., не в Гонконзі чи Макао), Німеччині (70 p.m.a.), Мексиці (100 p.m.a.), Швейцарії (70 p.m.a.) та в інших країнах згідно з індивідуальними домовленостями. Дивіться також Commons:Hirtle chart для подальших поясень.

العربية  Deutsch  English  español  français  galego  italiano  日本語  한국어  македонски  português  português do Brasil  русский  sicilianu  slovenščina  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Flag of the United States
Flag of the United States


Personality rights Незважаючи на те, що ця робота поширюється під вільною ліцензією або знаходиться у суспільному надбанні, зображена особа (особи) може мати права, які юридично обмежують повторне використання зображення, якщо вона не дала згоди на таке використання. У цих випадках, реліз моделі або інші докази згоди можуть захистити вас від скарги на порушення правил. Можливо, завантажувач цього зображення може допомогти вам отримати ці докази, хоча і не зобов'язаний це робити. Див. нашу відмову від відповідальності для отримання додаткової інформації про використання контенту.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

52 576 байт

240 піксель

310 піксель

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний14:00, 27 березня 2010Мініатюра для версії від 14:00, 27 березня 2010310 × 240 (51 КБ)B3tdel black bands (software used: GIMP)
10:31, 21 березня 2007Мініатюра для версії від 10:31, 21 березня 2007320 × 240 (41 КБ)Dermot~commonswiki{{PD-US-not renewed}} Source: This is a movie screenshot from the film ''w:Royal Wedding'' sourced from a complete copy of the film hosted at http://www.archive.org/details/royal_wedding. It illustrates w:Fred Astaire performing a song and dance

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані