Файл:Boyziimencooleyhighharmony1.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Boyziimencooleyhighharmony1.jpg(200 × 200 пікселів, розмір файлу: 56 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Изображение было скопировано с wikipedia:en. Оригинальное описание содержало:

Licensing:[ред. | ред. код]

Це зображення є обкладинкою музичного альбому або синглу.

Найімовірніше, авторськими правами на обкладинку володіє видавець альбому (синглу) або виконавець (виконавці).

Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

Summary[ред. | ред. код]

Обґрунтування добропорядного використання для статті «Cooleyhighharmony» [?]
Опис front coverальбому «Cooleyhighharmony», виконавець Boyz II Men. Вважається, що авторське право на обкладинку належить лейблу, Motown Records, чи графічному дизайнеру.
Джерело Derived from a digital capture of the album cover (creator of this digital version is irrelevant as the copyright in all equivalent images is still held by the same party). Copyright held by the record company or the artist. Claimed as fair use regardless.
Мета використання

У картці статті. Зображення використовується для ідентифікації об'єкта в статті. Це необхідно для візуальної передачі того, що неможливо передати словами. Зображення використовується як основний засіб візуальної ідентифікації у верхній частині статті. Використання з цією метою не конкурує з цілями оригінального твору мистецтва, а саме з наданням художниками послуг з графічного дизайну для музичних концернів і, у свою чергу, до маркетингу музики для громадськості.

Замінність

front cover не може замінитися вільним контентом так як це комерційний товар; будь-яке інше зображення обкладинки, також буде захищено авторським правом, як і будь-яка версія, яка не відповідає оригіналу, буде лише спотворювати основний об'єкт.

Обсяг використаного матеріалу Зображення є обкладинкою товару, а потрібна для ідентифікації об'єкту в статті, а також для уникнення спотворення зображення.
Низька роздільність?

Копія має достатню роздільність для ідентифікації об'єкту в статті, і має нижчу роздільність за оригінальне зображення. Копії не будуть використовуватися для піратських версій чи інших видах комерційної діяльності.

Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання
date/time username resolution size edit summary
2009-03-20T10:09:25Z Thekangaroorat 200×200 56860 == Summary == {{album cover fur |Article = Cooleyhighharmony |Use = Infobox |Name = ''Cooleyhighharmony'' |Artist = Boyz II Men |Label = Motown Records |Item = front cover |Type = album |Source = Derived from a digital capture of the album cover (creator

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний00:04, 12 червня 2011Мініатюра для версії від 00:04, 12 червня 2011200 × 200 (56 КБ)Aibot (обговорення | внесок)Изображение было скопировано с wikipedia:en. Оригинальное описание содержало: == Licensing: == {{Non-free album cover}} == Summary == {{album cover fur |Article = Cooleyhighharmony |Use = Inf

Така сторінка використовує цей файл: