Файл:Bridge constructor gameplay animated.gif

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Bridge_constructor_gameplay_animated.gif(356 × 200 пікселів, розмір файлу: 2,31 МБ, MIME-тип: image/gif, кільцеве, 189 кадрів, 3,8с)

Опис файлу[ред. | ред. код]

Обґрунтування добропорядного використання для статті «Bridge Constructor» [?]
Опис Анімація ігрового процесу першої гри з серії Bridge Constructor. Тут показано випробування побудованого мосту шляхом спроби проїзду по ньому вантажівки, яка в цьому випадку спричиняє руйнування більшої частини мосту при його проїзді.
Джерело [1]
Автор

ClockStone Software / Headup Games

Мета використання

Це зображення слугує для демонстрації ігрового процесу серії Bridge Constructor. У ньому також використано специфічне зображення, зазначене видавцем (див. посилання на джерело), яке було опубліковано на Reddit, що викликало сплеск інтересу до гри в США, значно посприявши її продажам.

Замінність

Опис того, як руйнується збудований міст, і зокрема, як промахи в конкретній анімації призводять до майже повного провалу, неможливо описати лише за допомогою тексту.

Обсяг використаного матеріалу Цілий
Низька роздільність?

Зменшено від повного розміру. GIF-файл триває близько 4 секунд, що становить менше 10% від змісту гри.

Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Ліцензування[ред. | ред. код]

Copyrighted

Це зображення є окремим кадром з кінофільму або телепередачі, захищених авторським правом. Найімовірніше, авторськими правами на це зображення володіє компанія або корпорація, що зняла цей фільм або передачу, а також актори, що потрапляють у кадр. Допускається використання в освітніх цілях обмеженої кількості копій зображення низької якості на сторінках Вікіпедії українською мовою, розташованої на серверах в США. Використання таких зображень може бути кваліфіковане як добропорядне (Fair use) відповідно до закону про авторське право США. Інше використання таких зображень може стати порушенням авторського права.


Увага! Перевірте, будь ласка, чи перебуває фільм у суспільному надбанні; якщо так, то шаблон доречно замінити на {{PD-old}}.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний09:23, 2 листопада 2023Мініатюра для версії від 09:23, 2 листопада 2023356 × 200 (2,31 МБ)DOZ3145 (обговорення | внесок){{Обґрунтування добропорядного використання |Опис=Анімація ігрового процесу першої гри з серії Bridge Constructor. Тут показано випробування побудованого мосту шляхом спроби проїзду по ньому вантажівки, яка в цьому випадку спричиняє руйнування більшої частини мосту при його проїзді. | Автор = ClockStone Software / Headup Games | Стаття = Bridge Constructor | Джерело = [https://www.pocketgamer.co.uk/r/iPhone/Bridge+Constructor/news.asp?c=57999] | Частина = Цілий | Розділь...

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані