Файл:BrunetAndTeam.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1200 × 838 пікселів, розмір файлу: 610 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: The French military advisers and their Japanese allies in Hokkaido, during the Japanese Boshin war, 1869. Back row: Cazeneuve, Marlin, Fukushima Tokinosuke, Fortant. Front row: Hosoya Yasutaro, Jules Brunet, Matsudaira Taro (vice-president of the Ezo Republic), Tajima Kintaro.
日本語: 細谷安太郎(前列左端)。その右に、ジュール・ブリュネ、松平太郎、田島金太郎、後列左からアンドレ・カズヌーヴ、ジャン・マルラン、福島時之助、アルテュール・フォルタン。ともに函館戦争に参加
Джерело https://www.pinterest.co.uk/pin/372109987943404116/
Автор Tamoto Kenzō (photographer, 1832-1912)
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain
Відповідно до японського Закону про авторські права, термін дії авторських прав на цей твір сплив і тому він перебуває в суспільному надбанні. Відповідно до статей 51 та 57 Закону про авторські права Японії, під юрисдикцією Японії робота переходить в суспільне надбання через 50 років після смерті його автора (або після смерті останнього із авторів, якщо їх декілька) або через 50 років після публікації твору анонімним чи псевдоанонімним автором чи в випадку коли авторські права належали організації.
Примітка: Слід використовувати {{PD-Japan-oldphoto}} для фотографій опублікованих до 31 грудня 1956 та {{PD-Japan-film}} для фільмів знятих до 1953 року.

Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що ця робота не може бути суспільним надбанням у країнах, які не визнають правило коротшого терміну та у яких термін дії авторського права довший за довжину життя автора плюс 50 років. Зокрема, у Мексиці це 100-річний термін, у Джамайці це 95-річний термін, у Колумбії це 80-річний термін, у Ґуатемалі та Самоі це 75-річний термін , у Швейцарії та Сполучених Штатах це 70 років, а у Венецуелі це 60-річний термін.

Інші версії

Ліцензування

Це зображення (чи мультимедійний файл) перебуває в суспільному надбанні у всьому світі через те, що термін охорони закінчився (минуло 70 років з дня смерті автора або з моменту першої публікації).
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.
Таким чином, ця репродукція також перебуває в суспільному надбанні. Це стосується репродукцій, створених у США (див. справу Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Німеччині та багатьох інших країнах.
Hosoya YasutaroCaptain Jules BrunetCommander in chief Matsudaira TaroTajima KintaroCaptain CazeneuveSargeant Jean MarlinFukushima TokinosukeSergeant Arthur FortantUse button to enlarge or cursor to investigate
The French military advisers and their Japanese allies in Hokkaido - use a cursor to investigate

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

624 960 байт

838 піксель

1200 піксель

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний02:30, 6 грудня 2020Мініатюра для версії від 02:30, 6 грудня 20201200 × 838 (610 КБ)ArtanisenHigher resolution version of the same photo.
17:53, 29 жовтня 2006Мініатюра для версії від 17:53, 29 жовтня 2006717 × 564 (149 КБ)World ImagingJules Brunet and his Japanese collegues in Hokkaido, during the Boshin War. 1869.

Нема сторінок, що використовують цей файл.

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані