Файл:Demining in Kharkiv Oblast (2022-10-14) 16.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(2000 × 1331 пікселів, розмір файлу: 1,11 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Остатки тяжёлой огнемётной системы «Солнцепёк» в Изюме (Харьковская область Украины) после боёв за город в ходе российского вторжения (см. видео).
English: Remains of the multiple rocket launcher TOS-1 Solntsepyok in Izium city (Kharkiv region of Ukraine) after the battle for the city during Russian invasion (see video).
Українська: Original description:
Харківська область. День з саперами ДСНС

Сапери зведеного загону ДСНС, які наразі працюють на деокупованих районах Харківщини, продовжують день за днем звільняти нашу землю від вибухонебезпечних предметів. Основні зусилля піротехнічних підрозділів направлені на розмінування об’єктів критичної інфраструктури, електричних та газових мереж з метою подальшого їх відновлення.
Так, 14 жовтня піротехніки разом представниками засобів інформації побували в деокупованих населених пунктах Ізюмщини. Цього дня було здійснено виїзд із саперами Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України, які продовжували збирати небезпечний ворожий "врожай" у лісосмугах, вздовж доріг та на різних об'єктах. Після того, як боєприпаси були зібрані, сапери вивезли їх для подальшого знешкодження на спеціальному підривному майданчику.

Це надзвичайно складна та ризикована робота, але сапери вкотре довели свою професійність та відвагу!
Час створення
Джерело https://www.facebook.com/photo/?fbid=482818957220936&set=pcb.482819763887522 (the whole post)
Автор Main Directorate of the State Emergency Service of Ukraine in Kharkiv Oblast
Інші версії

Ліцензування

Це зображення завантажене із сайту чи соціальних медіа Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Харківській області та розповсюджується на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0. Коротко: Ви можете вільно поширювати та модифікувати цей файл, зазначаючи авторство kh.dsns.gov.ua чи Головне управління ДСНС в Харківській області.

English | українська | +/−

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний21:30, 16 жовтня 2022Мініатюра для версії від 21:30, 16 жовтня 20222000 × 1331 (1,11 МБ)SneeuwschaapUploaded a work by Main Directorate of the State Emergency Service of Ukraine in Kharkiv Oblast from https://www.facebook.com/photo/?fbid=482818957220936&set=pcb.482819763887522 ([https://www.facebook.com/MNSKHARKIV/posts/pfbid036owiCcYh8ijNcYXRcTqnNzmNVjMLx9pkRfxsct6HXsGfZaB3kR27tdvnuUYFf7YLl the whole post]) with UploadWizard

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані