Файл:Destructions in Pokrovsk Raion after missile strike, 2024-01-06 (41).webp

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(2048 × 1365 пікселів, розмір файлу: 112 КБ, MIME-тип: image/webp)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Разрушенные частные дома в селе Ровное Покровского района Донецкой области после ракетного удара вечером 6 января 2024 года. В этот день были разрушены не менее 2 домов в Покровске и 1 в селе Ровное; погибли не менее 12 человек, в том числе 6 детей (статьи: 1, 2).
English: Destroyed houses in Rivne village (Pokrovsk Raion of Donetsk Oblast) after missile strike in the evening of 6 January 2024. This day, at least two houses in Pokrovsk city and one in Rivne village were destroyed; at least 12 people died, including 6 children (articles: 1, 2).
Українська: Original description:
Оперативна інформація станом на 08:00 07 січня щодо ліквідації наслідків обстрілу та пошуково-рятувальної операції у Покровському районі

- у м. Покровськ на місці двох зруйнованих приватних житлових будинків 1 особу врятовано з-під завалів, вилучено тіло жінки, тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку 4 осіб, з них 2 дітей;
- у с. Рівне Покровського району вилучили тіло 1 загиблої дитини. На місці зруйнованого будинку тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку 5 осіб, з них 2 дітей.

Всього в результаті обстрілу поранено 9 осіб. Розібрано 68 тонн зруйнованих будівельних конструкцій. До проведення робіт по 2 локаціям від Головного управління залучено 30 чоловік особового складу та 5 од. техніки.
Час створення
Джерело Покровський район: на місці зруйнованого будинку вилучено тіло 1 загиблої дитини
Автор State Emergency Service of Ukraine

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Зазначення авторства: Dsns.gov.ua
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

114 770 байт

1365 піксель

2048 піксель

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний11:56, 7 січня 2024Мініатюра для версії від 11:56, 7 січня 20242048 × 1365 (112 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by State Emergency Service of Ukraine from [https://dn.dsns.gov.ua/uk/news/nadzvicaini-podiyi/pokrovskii-raion-na-misci-zruinovanogo-budinku-viluceno-tilo-1-zagibloyi-ditini Покровський район: на місці зруйнованого будинку вилучено тіло 1 загиблої дитини] with UploadWizard

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: