Файл:Emblem of Eritrea (or argent azur).svg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(SVG-файл, номінально 602 × 591 пікселів, розмір файлу: 92 КБ)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: National coat of arms of Eritrea. Colors after [1]: or, argent, azur.
Джерело Власна робота
Автор SanchoPanzaXXI
SVG розвиток
InfoField
 
Вихідний код цього SVG-файлу неправильний.
 
Це векторне зображення було створено з допомогою Inkscape

Ліцензування

Public domain
This work is in the public domain because its copyright expired in Eritrea (details).

This is because its author has died, and 50 years have passed since publication, by the virtue of Articles 1653 and 1670 of the Eritrean Civil code. In the case of anonymous works, the publisher becomes the copyright holder per Article 1667.

Eritrean photographs are only protected if they are part of a collection or book, or bear the name and address of the author or their agent. In all other cases, photographs are not protected by copyright (Article 1662).
Copyright notes

Copyright notes
За циркуляром США 38а, такі країни не є учасницями Бернської конвенції чи будь-якого іншого договору про авторське право зі Сполученими Штатами:
  • Еритрея, Ефіопія, Ірак, Іран, Маршаллові острови, Палау, Південний Судан, Сомалі, Сомаліленд і Східний Тимор.

Як такі, твори, опубліковані громадянами цих країн у цих країнах, зазвичай не підлягають захисту авторських прав за межами цих країн. Отже, такі твори можуть бути загальнодоступними у більшості інших країн світу.

Однак:

  • Роботи, опубліковані в цих країнах громадянами або постійними резидентами інших країн, які підписали Бернську конвенцію або будь-який інший договір про авторське право, як і раніше будуть захищені у своїй країні та на міжнародному рівні, а також на місцевому рівні місцевим законодавством про авторське право.
  • Аналогічно, твори, опубліковані за межами цих країн протягом 30 днів після публікації в цих країнах, також зазвичай підлягають охороні в іноземній країні публікації. Якщо твори, на які поширюється авторське право, перебувають за межами цих країн, термін такого захисту авторських прав може перевищувати термін авторського права всередині них.
  • Неопубліковані твори з цих країн можуть бути повністю захищені авторським правом.
  • Робота з однієї з цих країн може бути захищена авторським правом у Сполучених Штатах відповідно до URAA, якщо країна виходу твору укладає договір про авторське право або угоду зі Сполученими Штатами, і твір все ще має авторське право у своїй країні.

Еритрея ввела в дію Тимчасовий комерційний кодекс Еритреї та Тимчасовий цивільний кодекс Еритреї (витяги, що стосуються прав інтелектуальної власності), які набули чинності з 1993 року.
Insignia Це зображення прапора, герба або печатки чи інших офіційних відзнак. Використання таких символів обмежене у багатьох країнах. Ці обмеження залежать від статусу авторського права.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл
Emblem of Eritrea (or argent azur)

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний16:37, 30 серпня 2020Мініатюра для версії від 16:37, 30 серпня 2020602 × 591 (92 КБ)FDRMRZUSAIncreased nominal dimensions. Add margin (1 pixel). Optimized svg code with code cleanup and reduction. No other changes.
04:37, 19 січня 2011Мініатюра для версії від 04:37, 19 січня 2011401 × 393 (129 КБ)Fry1989match!
04:36, 19 січня 2011Мініатюра для версії від 04:36, 19 січня 2011401 × 393 (129 КБ)Fry1989to match source
21:14, 1 червня 2010Мініатюра для версії від 21:14, 1 червня 2010401 × 393 (129 КБ)SanchoPanzaXXI~commonswiki{{Information |Description={{en|1=[http://en.wikipedia.org/wiki/Coat_of_arms_of_Eritrea National coat of arms of Eritrea]. Colors after [http://www.ngw.nl/int/afr/er-nat.htm]: or, argent, azur.}} |Source={{own}} |Author=[[User:SanchoPanzaXXI|SanchoPanzaXX

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.

Метадані