Файл:Enrico Caruso - Nellie Melba - La bohème - O soave fanciulla (restored).ogg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Enrico_Caruso_-_Nellie_Melba_-_La_bohème_-_O_soave_fanciulla_(restored).ogg(звуковий файл Ogg Vorbis, тривалість — 3хв 16с, 100 kbps)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Вікіпедія

Вікіпедія
 Це вибраний медіа-файл у Вікіпедії мовою: англійська (Featured sounds) і є визнаним одним з найкращих медіа-файлів.

Якщо ви вважаєте, що цей файл повинен бути вибраним у Вікісховищі, не соромтеся висувати його.
Якщо у вас є зображення подібної якості, яке може бути опубліковане під відповідною ліцензією авторського права, неодмінно завантажте його, виберіть ліцензію, і висуньте його.

Опис
English: Enrico Caruso and Nellie Melba singing the duet "O soave fanciulla" from Giacomo Puccini's 1896 opera La bohème. It was recorded in New York on 24 March 1907 (Victor C4326 95200) – http://victor.library.ucsb.edu/matrixDetail.php?id=200006039
Час створення
Джерело The Internet Archive [1]
Автор Enrico Caruso (1873–1921)), Nellie Melba (1861–1931) Giacomo Puccini (1858-1924)
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)

While the original file is public domain, this restorer lives in the United Kingdom, where sweat of brow is sufficient to create a new copyright. Hence:

© Власник авторських прав на цей файл, Adam Cuerden, дозволяє використовувати файл для будь-яких цілей, при умові збереження інформації про власника авторських прав. Дозволяється розповсюдження цього файлу, створення похідних робіт, а також комерційне та будь-яке інше використання.
Зазначення авторства:
All uses of this file outside of the Wikimedia Foundation must credit http://commons.wikimedia.org and Adam Cuerden.

For the original sound files:

Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ця робота перебуває у суспільному надбанні у Сполучених Штатах, оскільки вона була опублікована (або зареєстрована у U.S. Copyright Office) до 1 січня 1929 року.

Public domain
Це зображення має австралійське походження і зараз перебуває у суспільному надбанні, оскільки термін дії авторських прав на нього завершився. Відповідно до Інформаційного бюлетеня ACC G023v19 (Тривалість копірайту) [http://www.copyright.org.au/ Австралійської ради з копірайту (ACC) за (січень 2019)].
Тип матеріалу Термін дії копірайту завершився, якщо...
 А  Фотографії чи інші твори, опубліковані анонімно, під псевдонімом чи якщо автор невідомий: виконані чи опубліковані до 1 січня 1955
 Б  Фотографії (за винятком А): виконані до 1 січня 1955
 В  Художні твори (за винятком А і Б): творець помер до 1 січня 1955
 Г  Опубліковані видання1 (за винятком А і Б): вперше опубліковані понад 25 років тому
 Д  Фотографії та гравюри у власності2 уряду Союзу або штату: виконані або опубліковані понад 50 років тому і до 1 травня 1969

1 означає друкарське компонування і макет опублікованого твору. Напр., газетний папір.
2 власність означає, що уряд є правовласником, і в іншому випадку залишався б правовласником, але досяг якоїсь іншої домовленості з творцем.


При використанні цього шаблону, будь ласка, надайте інформацію про те, де саме це зображення було опубліковано вперше, і хто є його творцем.

Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США.
العربية  català  Deutsch  English  español  français  日本語  македонски  മലയാളം  Nederlands  русский  slovenščina  Tok Pisin  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−
Australia
Australia
Інші версії Unrestored version

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний12:27, 22 вересня 20083хв 16с (2,33 МБ)Adam Cuerden{{Information |Description=Enrico Caruso and Nellie Melba singing the duet ''O soave fanciulla'' from Giacomo Puccini's ''La bohème''. |Source=The Internet Archive [htt

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.

Метадані