Файл:Flag of Atlantic City, New Jersey.gif

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Flag_of_Atlantic_City,_New_Jersey.gif(359 × 216 пікселів, розмір файлу: 12 КБ, MIME-тип: image/gif)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Час створення 22 серпня 1929
Джерело https://ecode360.com/15206177
Автор City of Atlantic City
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Insignia Це зображення прапора, герба або печатки чи інших офіційних відзнак. Використання таких символів обмежене у багатьох країнах. Ці обмеження залежать від статусу авторського права.

Ліцензування

This work is in the public domain in the U.S. because it is created by a legislative or judicial officer of a U.S. state or local government in the course of their legislative or judicial duties. See § 313.6(C)(2) of Compendium of U.S. Copyright Office Practices. Such works, known as "edicts of government", include:
  • Legislative enactments, judicial decisions, administrative rulings, public ordinances, or similar types of official legal materials.
  • Explanatory, procedural, or other non-binding materials created in the discharge of legislative or judicial duties, even when they do not carry the force of law.
Public domain
Ця робота перебуває у суспільному надбанні, оскільки вона була опублікована у США між 1929 і 1963 роками і авторське право на неї не було поновлене, не залежно від того, чи було спершу повідомлення про авторські права. Якщо автор твору не помер достатньо давно, твір захищається авторськими правами у країнах і на територіях, де не діє правило коротшого терміну для робіт із США, зокрема у Канаді (50 p.m.a.), Континентальному Китаї (50 p.m.a., не в Гонконзі чи Макао), Німеччині (70 p.m.a.), Мексиці (100 p.m.a.), Швейцарії (70 p.m.a.) та в інших країнах згідно з індивідуальними домовленостями. Дивіться також Commons:Hirtle chart для подальших поясень.

العربية  Deutsch  English  español  français  galego  italiano  日本語  한국어  македонски  português  português do Brasil  русский  sicilianu  slovenščina  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Flag of the United States
Flag of the United States

Журнал завантажень локального файлу

Перенесено з en.wikipedia на Вікісховище за допомогою For the Common Good.

Оригінальна сторінка опису знаходилась тут. Усі нижчезазначені імена користувачів стосуються en.wikipedia.
Дата/час Розмір об'єкта Користувач Коментар
04:55, 5 February 2018 359 × 216 (11,996 bytes) w:en:AirportExpert (обговорення | внесок) Uploading a non-free logo using [[Wikipedia:File_Upload_Wizard|File Upload Wizard]]

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

22 серпня 1929Григоріанський

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний17:25, 29 березня 2018Мініатюра для версії від 17:25, 29 березня 2018359 × 216 (12 КБ)Illegitimate BarristerTransferred from en.wikipedia: see original upload log above

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.