Файл:Flag of Buffalo, New York.svg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(SVG-файл, номінально 864 × 540 пікселів, розмір файлу: 65 КБ)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис Flag of en:Buffalo, New York. SVG image created by uploader based on previous raster image and other images found on the web.
Час створення
Джерело Власна робота
Автор Dyfsunctional

Ліцензування

Public domain
Public domain
Цей файл перебуває в суспільному надбанні в США. Це стосується робіт, опублікованих в США, термін дії авторського права який сплинув, оскільки вони були опубліковані до 1 січня 1929. Див. тут для подробиць.

United States
United States
Цей файл може не перебувати в суспільному надбанні поза США, в особливості в країнах без правила порівняння термінів для робіт зі США, наприклад у Канаді, Китаї (без Гонконга та Макао), Німеччині, Мексиці та Швейцарії. Автор та рік публікації є необхідною інформацією та мають бути вказані. Див. Wikipedia:Public domain and Вікіпедія:Авторські права для подробиць.
Public domain
Public domain
This image from the Xrmap flag collection (source: flags-2.6-src.tar.bz2).
The README file in that collection says of the SVG flags "We release them in the public domain".
Public domain This work has been released into the public domain by its copyright holder, Xrmap. This applies worldwide.
У деяких країнах це не може бути юридично можливо, в такому випадку:
Xrmap дає кожному право на використання цієї роботи для будь-яких цілей, без будь-яких умов, якщо такі умови не вимагаються за законом.

Insignia Це зображення прапора, герба або печатки чи інших офіційних відзнак. Використання таких символів обмежене у багатьох країнах. Ці обмеження залежать від статусу авторського права.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл
Flag of Buffalo, New York

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Якесь значення без елемента на сайті Вікідані

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний15:49, 8 травня 2023Мініатюра для версії від 15:49, 8 травня 2023864 × 540 (65 КБ)HapHaxionreduce file size, attempt to match dimensions more closely to that specified in law
14:03, 15 листопада 2008Мініатюра для версії від 14:03, 15 листопада 2008800 × 500 (120 КБ)Dyfsunctional~commonswiki{{Information |Description=Flag of en:Buffalo, New York. SVG image created by uploader based on previous raster image and other images found on the web. |Source=Own work by uploader |Author=Dyfsunctional |Date= |Permission= |ot

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.

Метадані