Файл:Gobron engine (Autocar Handbook, Ninth edition).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Gobron_engine_(Autocar_Handbook,_Ninth_edition).jpg(428 × 395 пікселів, розмір файлу: 40 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис

'Ch. II 'Fig. 34 Diagrammatic section of the Gobron engine

The opposed-piston engine used in Gobron-Brillié cars.

Unusually for an opposed piston engine, there was only a single crankshaft. The lower pistons were driven conventionally, the upper pistons were driven by long connecting rods to a yoke above them.

As for other engines of the period, it used petrol (gasoline) as a fuel, although this was unusual for an opposed-piston, or a cylinder-ported four-stroke engine.

A Valve pocket
B Cross head
C Coupling rods
D Upper pistons
E Lower pistons
G Ordinary connecting rods
Час створення circa. 1919
Джерело Scan from The Autocar (Ninth edition, circa 1919) Autocar Handbook, Лондон: Iliffe & Sons., pp. p. 48,fig. 34
Автор Andy Dingley (scanner)
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що деякі країни мають термін дії авторського права довший за 70 років: у Мексиці 100-річний термін, на Ямайці 95-річний термін, у Колумбії 80-річний термін, а Гватемалі та Самоа 75-річний термін. Це зображення не є у суспільному надбанні у цих країнах, до того ж ці країни не визнають правило коротшого терміну. Авторське право може бути застосоване до французів, що померли за Францію у Другій світовій Війні (додаткова інформація), до росіян, що служили на Східному фронті під час Другої світової Війни (також відома як Велика Вітчизняна Війна у Росії) та до посмертно реабілітованих жертв радянських репресій (більше інформації).

Інші версії
Cover

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний20:04, 8 березня 2011Мініатюра для версії від 20:04, 8 березня 2011428 × 395 (40 КБ)A7N8Xcleared from the watermark image, improved compression. jpeg, making it progressively improving and quick viewing
14:44, 23 грудня 2009Мініатюра для версії від 14:44, 23 грудня 2009468 × 462 (35 КБ)Andy Dingley{{Scans from 'Autocar Handbook', Ninth edition |title=Diagrammatic section of the Gobron engine |description=The en:opposed-piston engine used in Gobron-Brillié cars. Unusually for an opposed piston engine, there was only a single crankshaft.

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані