Файл:Greek Eros vase.png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Greek_Eros_vase.png(600 × 392 пікселів, розмір файлу: 501 КБ, MIME-тип: image/png)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис
English: Photo of the decoration on an attic red figure vase depicting Eurynome, Pothos (his name is written above his head), Hippodamia, Eros, Iaso, and Asteria. Hippodamia may be the future wife of Pirithous or the future wife of Pelops. For a detailed description: http://www.perseus.tufts.edu/hopper/text?doc=Perseus:text:1999.04.0003:entry=no.170.
Час створення близько 400 BC
Джерело Attic red figure vase
Автор Cadmus painter
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Це зображення (чи мультимедійний файл) перебуває в суспільному надбанні у всьому світі через те, що термін охорони закінчився (минуло 70 років з дня смерті автора або з моменту першої публікації).
Public domain

Автор помер у -320 році, тому ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 100 років після того або менше.


Ця робота перебуває у суспільному надбанні у Сполучених Штатах, оскільки вона була опублікована (або зареєстрована у U.S. Copyright Office) до 1 січня 1929 року.

Таким чином, ця репродукція також перебуває в суспільному надбанні. Це стосується репродукцій, створених у США (див. справу Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Німеччині та багатьох інших країнах.
Інші версії

There is a larger version, but in jpg format, at http://www.greek-language.gr/digitalResources/files/image/mythology/lexicon/metamorfoseis/0654.jpg as partially displayed by http://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/mythology/lexicon/metamorfoseis/page_052.html

For a better resolution (but in black and white): http://www.perseus.tufts.edu/hopper/artifact?name=Boston%2003.821&object=Vase
institution QS:P195,Q49133

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний20:35, 4 лютого 2010Мініатюра для версії від 20:35, 4 лютого 2010600 × 392 (501 КБ)The Man in Question{{Information |Description={{en|1=An attic red figure vase depicting Eurynome, Hippodamia, Eros, Himeros, Iaso, and Asteria.}} |Source=Attic red fig

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: