Файл:Julian.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Julian.jpg(359 × 480 пікселів, розмір файлу: 66 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Цей витвір мистецтва має бути конвертований у векторний формат SVG. Це дає декілька переваг, докладніше про які Ви можете прочитати на сторінці Commons:Media for cleanup. Якщо Вам вже зараз доступна векторна версія даного зображення, завантажте її, будь ласка. Після завантаження замініть цей шаблон на такий: {{vector version available|Назва_завантаженого_файлу.svg}}.

Опис файлу

Опис
English: Priest of Sarapis wearing the pallium and a sacerdotal crown, formerly thought to be a representation of Julian the Apostate. Detail from a marble statue, modern copy (ca. 1790) after a Roman original from 120–130 AD.
Джерело First uploaded on wiki:de; Baumeister: Denkmäler des klassischen Altertums. 1885. Band I., Seite 763.
Автор
Інші версії

Ліцензування

Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що деякі країни мають термін дії авторського права довший за 70 років: у Мексиці 100-річний термін, на Ямайці 95-річний термін, у Колумбії 80-річний термін, а Гватемалі та Самоа 75-річний термін. Це зображення не є у суспільному надбанні у цих країнах, до того ж ці країни не визнають правило коротшого терміну. Авторське право може бути застосоване до французів, що померли за Францію у Другій світовій Війні (додаткова інформація), до росіян, що служили на Східному фронті під час Другої світової Війни (також відома як Велика Вітчизняна Війна у Росії) та до посмертно реабілітованих жертв радянських репресій (більше інформації).

date/time username edit summary
14:06, 27. Jul 2004 Thomas Ihle
00:58, 14. Apr 2004 Thomas Ihle (Julian aus Baumeister: Denkmäler des klassischen Altertums. 1885. Band I., Seite 763)

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний19:03, 30 серпня 2005Мініатюра для версії від 19:03, 30 серпня 2005359 × 480 (66 КБ)Test-tools~commonswikiThis image was copied from wikipedia:de. The original description was: Julian aus Baumeister: Denkmäler des klassischen Altertums. 1885. Band I., Seite 763. Lizenz: public domain {| border="1" ! date/time || username || edit summary |---- | 14:06,

Нема сторінок, що використовують цей файл.

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.