Файл:Kano Eitoku 010.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1566 × 1443 пікселів, розмір файлу: 1,89 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Митець
User:Quadell. photo of work by Kaihō Yūshō or Kanō Eitoku
Опис
English: A screen painting depicting people of the Ming Dynasty playing Go, by Kanō Eitoku. (NB: The detail in this illustration comes from a pair of folding screens The Four Accomplishments that were originally attributed to Kanō Eitoku on the basis of seals that appear on each half of the pair. The screens, however, have been demonstrated by the art historian Takeda Tsuneo to be the work of Kaihō Yūshō, a painter who studied with the Kanō workshop). One of six folding screens: ink on paper. Shows people playing Go. Japan, Momoyama period, 16th century. On exhibit at the Sackler Gallery at the Smithsonian Institution.
Час створення 9 липня 2005
Джерело/Фотограф Photograph (by User:Quadell) of a 16th century work by en:Kaihō Yūshō in the workshop of en:Kanō Eitoku
Інші версії File:Go Kano Eitoku2.jpg


Public domain
Відповідно до японського Закону про авторські права, термін дії авторських прав на цей твір сплив і тому він перебуває в суспільному надбанні. Відповідно до статей 51 та 57 Закону про авторські права Японії, під юрисдикцією Японії робота переходить в суспільне надбання через 50 років після смерті його автора (або після смерті останнього із авторів, якщо їх декілька) або через 50 років після публікації твору анонімним чи псевдоанонімним автором чи в випадку коли авторські права належали організації.
Примітка: Слід використовувати {{PD-Japan-oldphoto}} для фотографій опублікованих до 31 грудня 1956 та {{PD-Japan-film}} для фільмів знятих до 1953 року.

Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що ця робота не може бути суспільним надбанням у країнах, які не визнають правило коротшого терміну та у яких термін дії авторського права довший за довжину життя автора плюс 50 років. Зокрема, у Мексиці це 100-річний термін, у Джамайці це 95-річний термін, у Колумбії це 80-річний термін, у Ґуатемалі та Самоі це 75-річний термін , у Швейцарії та Сполучених Штатах це 70 років, а у Венецуелі це 60-річний термін.

Журнал завантажень локального файлу

date/time username resolution size edit summary
18:59, 9 July 2005 User:Quadell 1,566×1,443 1.89 MB Detail of ''The Four Accomplishments'', by Kano Eitoku. One of six folding screens: ink on paper. Shows people playing Go. Japan, Momoyama period, 16th century. On exhibit at the Sackler Gallery at the Smithsonian Institution. {{GFDL}} {{cc-by-sa-2.0}}

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний12:47, 13 червня 2008Мініатюра для версії від 12:47, 13 червня 20081566 × 1443 (1,89 МБ)BetacommandBotmove approved by: User:Gryffindor This image was moved from Image:Go Kano Eitoku.jpg Detail of ''The Four Accomplishments'', by Kano Eitoku. One of six folding screens: ink on paper. Shows people playing Go. Japan, Momoyama period, 16th century

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.

Метадані