Файл:Korabelny Palace of Culture after Russian shelling, 2022-07-05 (04).webp

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1102 × 827 пікселів, розмір файлу: 134 КБ, MIME-тип: image/webp)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Дворец культуры «Корабельный» в Николаеве после российского ракетного удара утром 5 июля 2022 года (статьи: 1, 2, 3).
English: Palace of Culture "Korabelny" in Mykolaiv after Russian rocket strike in the morning of 5 July 2022.
Українська: Original description:
Оперативна інформація
06.07.2022 08:00
Протягом 5 липня на території Миколаївської області зареєстровано 20 пожеж, 4 з них внаслідок ворожих обстрілів.

Після влучання в об'єкти військової та цивільної інфраструктури виникло 4 пожежі. Одну з них загасили у Миколаєві на вул. Героїв України на площі 1000 кв. м. До гасіння залучалось 63 особи 15 одиниць техніки (з них 51 рятувальник, 13 пожежних та спецавтомобілей Головного управління ДСНС України у Миколаївській області). Другу на проспекті Богоявленському площею 120 кв. м загасили 14 вогнеборців та 2 одиниці техніки ДСНС.
За межами с Дмитрівка Куцурубської територіальної громади Миколаївського району через влучення боєприпасів та їх уламків внаслідок бойових дій горіли пожнивні залишки й солома на площі 600 кв. м та поле з ячменем на площі 4,9 га. Обидві пожежі загасили вогнеборці 22 ДПРЧ 2 ДПРЗ.
6 липня о 03:40 пожежно-рятувальне відділення 8 ДПРЧ 2 ДПРЗ залучалось для розбирання будівельних конструкцій та пошуку людей під завалами на території фермерського господарства у с Нечаяне Миколаївського району, яке було зруйноване внаслідок ракетного обстрілу. З-під завалів вилучено тіло загиблої людини.
Через несправність рухомих вузлів та деталей горів комбайн John Deere 9500 за межами с Іванівка Куцурубської ТГ Миколаївського району та поле з озимою пшеницею на корені. Пожежу на площі 15 кв. м та 1 га загасили вогнеборці 22 ДПРЧ.
Необережне поводження з вогнем призвело до займання будівлі, яка не експлуатується на відкритій території за межами с. Маринівка Доманівської ТГ Вознесенського району. Пожежу на площі 150 кв. м загасили вогнеборці 14 ДПРЧ 4 ДПРЗ та місцеве населення. Для підвозу води залучався трактор з бочкою СФГ “Меліоратор-Юг”.
Коротке замикання електропроводки спричинило пожежу приватного житлового будинку на вул. Садовій м. Вознесенська, яку загасили вогнеборці 12 ДПРЧ 4 ДПРЗ на площі 3 кв. м.
Причина пожежі гаража та автомобіля ВАЗ 2121 на вул. Парковій м. Южноукраїнськ встановлюється. Її загасили вогнеборці 25 ДПРЧ на площі 25 кв.м.
11 пожеж сухої трави, чагарників та сміття на території усіх районів області загальною площею понад 14 га стались через необережне поводження з вогнем громадян. На них забезпечене оперативне реагування підрозділів Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

З початку російської агресії група піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення 3460 разів залучалась для ідентифікації та вилучення ВНП на території міста та області після обстрілів. Всього вилучено 2913 ВНП. 5 липня здійснено 8 виїздів, вилучено 4 боєприпаси.
Час створення
Джерело source page
Автор State Emergency Service of Ukraine

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Зазначення авторства: Dsns.gov.ua
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний08:28, 29 листопада 2022Мініатюра для версії від 08:28, 29 листопада 20221102 × 827 (134 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by State Emergency Service of Ukraine from [https://mk.dsns.gov.ua/uk/news/nadzvicaini-podiyi/operativna-informaciya-10 source page] with UploadWizard