Файл:Kyiv after Russian drone attack, 2022-12-19 (04).webp

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1280 × 960 пікселів, розмір файлу: 53 КБ, MIME-тип: image/webp)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Киев. Последствия российской атаки иранскими дронами-камикадзе в ночь на 19 декабря 2022 года. По данным властей, по городу было запущено 23 дрона, из которых сбиты 18. Повреждён объект критической инфраструктуры; усилился дефицит электроэнергии, появились перебои с водо- и теплоснабжением (статьи: 1, 2, 3).
English: Kyiv. Consequences of Russian attack with Iranian kamikaze drones in the night on 19 December 2022. According to Kyiv authorities, 23 drones were launched on the city, of which 18 were shot down. An object of critical infrastructure was damaged. It caused increase of electricity shortage and interruptions in water and heat supply (articles: 1, 2, 3).
Українська: Original description:
19 грудня з 04:46 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України надходили повідомлення про вибухи у столиці.

Внаслідок ворожих обстрілів у 2-х районах столиці, Шевченківському та Солом’янському сталося падіння уламків на відкриту територію. Рятувальники здійснили обстеження території та гасіння тліючих уламків.
Також, о 05:02 надійшло повідомлення, що в результаті обстрілу є пошкодження об‘єкту критичної інфраструктури, на місці виникла пожежа.
Пожежу було локалізовано о 07:27 на площі 150 кв.м та о 07:40 – ліквідовано.
До гасіння пожежі залучено 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 43 чоловік особового складу.
Загалом на виклики по ліквідації наслідків обстрілів задіювалось 12 одиниць основної і спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 58 чоловік особового складу.

За попередніми даними, жертв та постраждалих немає.
Час створення
Джерело Рятувальники ліквідували наслідки ворожих обстрілів у столиці
Автор State Emergency Service of Ukraine

Ліцензування

w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Зазначення авторства: Dsns.gov.ua
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний23:37, 20 грудня 2022Мініатюра для версії від 23:37, 20 грудня 20221280 × 960 (53 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by State Emergency Service of Ukraine from [https://kyiv.dsns.gov.ua/uk/news/nadzvicaini-podiyi/riatuvalniki-likviduvali-naslidki-vorozix-obstriliv-u-stolici Рятувальники ліквідували наслідки ворожих обстрілів у столиці] with UploadWizard

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: