Файл:Lavassaare valla vapp.gif

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Lavassaare_valla_vapp.gif(175 × 185 пікселів, розмір файлу: 6 КБ, MIME-тип: image/gif)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Eesti: Lavassaare valla vapp
Vapi kirjeldus
„Lavassaare valla vapp on rohelisel kilbil siseäärisena kuldne ehisnöör, mille kaunistused koosnevad sõõrikujulistest marjadest ja lehtedest. Selle peal kuldne päisruut, milles kaks tõusvas kaldasendis musta varrast.”
English: Coat of arms of the Estonian former municipality of Lavassaare
Русский: Герб волости Лавассааре
«В зеленом щите узкая золотая кайма, украшенная круглыми ягодами и листьями. В золотом кантоне черная сквозная перевязь»

lavassaare_alevvald_coa.gif / Геральдика.ру: Герб волости Лавассааре
This File is from Vector-Images.com and is PD because of the license below

Public domain
Відповідно до Закону про авторські права Естонської Республіки (затверджений 11 листопада 1992 р. зі змінами, внесенними 9 грудня 1999 р. та 15 лютого 2000 р.):

§ 5. Результати інтелектуальної діяльності, на які цей закон не поширюється Цей Закон не застосовується до:

  1. ідей, зображеннь, понятть, теорій, процесів, систем, способів, концепцій, принципів, відкриттів, винаходів та інших результатів інтелектуальної діяльності, які описані, пояснені або виражені будь-яким іншим чином у роботі;
  2. фольклорних творів;
  3. законодавства та адміністративних документів (закони, укази, постанови, статути, інструкції, директиви) та їх офіційних перекладів;
  4. судових рішеннь та їх офіційних перекладів;
  5. офіційних символів держави та знаків організацій (прапори, герби, ордени, медалі, значки, тощо);
  6. новин;
  7. фактів і данних;
  8. ідей та принципів, що лежать в основі будь-якого елементу комп'ютерної програми, у тому числі тих, які лежать в основі її користувальницьких інтерфейсів.
Виходячи з цього вважається, що дане зображення перейшло в Суспільне надбання. Однак в деяких випадках використання цього зображення може регулюватись іншим законодавством.

Deutsch | English | eesti | italiano | русский | sicilianu | українська | +/−

Цей герб має бути конвертований у векторний формат SVG. Це дає декілька переваг, докладніше про які Ви можете прочитати на сторінці Commons:Media for cleanup. Якщо Вам вже зараз доступна векторна версія даного зображення, завантажте її, будь ласка. Після завантаження замініть цей шаблон на такий: {{vector version available|Назва_завантаженого_файлу.svg}}.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний09:55, 11 серпня 2006Мініатюра для версії від 09:55, 11 серпня 2006175 × 185 (6 КБ)Slav* Coat of Arms of Lavassaare {{Vector-Images.com}} Category:Coats of arms of municipalities of Estonia

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: