Файл:Luigi Amedeo, Duke of the Abruzzi.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(4836 × 5980 пікселів, розмір файлу: 7,47 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис Luigi Amedeo, Duke of the Abruzzi (1873 - 1933), Italian mountaineer and explorer
Джерело
Цей об'єкт (image) доступний у Бібліотеці Конгресу Сполучених Штатів, Відділ друку і фотографій, цифровий ID ggbain.01161.
Це не тег авторських прав. Дійсна ліцензія має додаватись до цього тегу.

العربية  беларуская (тарашкевіца)  বাংলা  čeština  Deutsch  English  español  فارسی  suomi  français  galego  עברית  magyar  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  lietuvių  македонски  മലയാളം  Nederlands  polski  português  português do Brasil  română  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Автор Bain News Service, publisher
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain Цей твір походить з George Grantham Bain колекції Бібліотеки Конгресу. За даними бібліотеки, для використання цього файлу немає відомих обмежень, пов'язаних з авторськими правами.
Інші версії
Public domain
Public domain
Цей файл перебуває в суспільному надбанні в США. Це стосується робіт, опублікованих в США, термін дії авторського права який сплинув, оскільки вони були опубліковані до 1 січня 1929. Див. тут для подробиць.

United States
United States
Цей файл може не перебувати в суспільному надбанні поза США, в особливості в країнах без правила порівняння термінів для робіт зі США, наприклад у Канаді, Китаї (без Гонконга та Макао), Німеччині, Мексиці та Швейцарії. Автор та рік публікації є необхідною інформацією та мають бути вказані. Див. Wikipedia:Public domain and Вікіпедія:Авторські права для подробиць.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл
Prince Luigi Amedeo, Duke of the Abruzzi

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний15:09, 20 вересня 2007Мініатюра для версії від 15:09, 20 вересня 20074836 × 5980 (7,47 МБ)Dantaddfull version, background removed
04:37, 15 вересня 2007Мініатюра для версії від 04:37, 15 вересня 2007429 × 545 (32 КБ)Tabularius{{Information |Description=Luigi Amedeo, Duke of the Abruzzi (1873 - 1933), Italian mountaineer and explorer |Source={{LOC-image|id=ggbain.01161}} |Date= |Author=Bain News Service, publisher |Permission={{PD-Bain}} |other_versions={{PD-US}} }} [[Category

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.

Метадані