Файл:Madonna en Chelsea.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1204 × 1518 пікселів, розмір файлу: 130 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Español: Madonna promocionando su documental I'm Going to Tell You a Secret
Час створення
Джерело Власна робота
Originally uploaded as de:Bild:Madonna in Chelsea.JPG (log)
Автор Adam Sammler
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
© Власник авторських прав на цей файл, Adam Sammler, дозволяє використовувати файл для будь-яких цілей, при умові збереження інформації про власника авторських прав. Дозволяється розповсюдження цього файлу, створення похідних робіт, а також комерційне та будь-яке інше використання.
Зазначення авторства:
Adam Sammler

Personality rights Незважаючи на те, що ця робота поширюється під вільною ліцензією або знаходиться у суспільному надбанні, зображена особа (особи) може мати права, які юридично обмежують повторне використання зображення, якщо вона не дала згоди на таке використання. У цих випадках, реліз моделі або інші докази згоди можуть захистити вас від скарги на порушення правил. Можливо, завантажувач цього зображення може допомогти вам отримати ці докази, хоча і не зобов'язаний це робити. Див. нашу відмову від відповідальності для отримання додаткової інформації про використання контенту.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний14:25, 14 червня 2007Мініатюра для версії від 14:25, 14 червня 20071204 × 1518 (130 КБ)Player CN{{Information |Description=Madonna promocionando su documental "I´m Going to Tell You a Secret" |Source=selbst fotografiert http://de.wikipedia.org/wiki/Bild:Madonna_in_Chelsea.JPG |Date=29.11.2005 |Author=Adam Sammler (Benutzer:Adamsammler) |Permission=

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.

Метадані