Файл:Manned Moon landers LK vs LM - to scale drawing.png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(2784 × 1491 пікселів, розмір файлу: 136 КБ, MIME-тип: image/png)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис Figure 4-2. Soviet L3 (left) and U.S. Apollo LM (drawn to scale). Manned moon landers.
Час створення
Джерело http://ston.jsc.nasa.gov/collections/TRS/_techrep/RP1357.pdf
Автор NASA
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Original work of NASA - public domain

Ліцензування

Public domain Цей файл перебуває у суспільному надбанні, оскільки він був створений NASA (Національним управлінням з аеронавтики і дослідження космічного простору). Згідно з політикою NASA стосовно авторського права, «матеріали NASA не захищаються авторським правом, якщо не вказано протилежне». (Див. Template:PD-USGov, сторінку політики NASA стосовно авторського права, або політику використання зображень JPL.)
Попередження:
Ця технічна ілюстрація має бути конвертована у векторний формат SVG. Це дає декілька переваг, докладніше про які Ви можете прочитати на сторінці Commons:Media for cleanup. Якщо Вам вже зараз доступна векторна версія даного зображення, завантажте її, будь ласка. Після завантаження замініть цей шаблон на такий: {{vector version available|Назва_завантаженого_файлу.svg}}.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний14:13, 28 серпня 2006Мініатюра для версії від 14:13, 28 серпня 20062784 × 1491 (136 КБ)Bricktop== Summary == {{Information |Description=L3 (left) and Apollo LM (drawn to scale). Manned Moon landers. |Source=http://ston.jsc.nasa.gov/collections/TRS/_techrep/RP1357.pdf |Date= |Author=NASA |Permission=PD |other_versions= }} == Licensing == {{PD-USGov

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: