Файл:Map of Alcatraz.png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1072 × 825 пікселів, розмір файлу: 126 КБ, MIME-тип: image/png)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Це зображення невідомого типу «architecture» має бути конвертоване у векторний формат SVG. Це дає декілька переваг, докладніше про які Ви можете прочитати на сторінці Commons:Media for cleanup. Якщо Вам вже зараз доступна векторна версія даного зображення, завантажте її, будь ласка. Після завантаження замініть цей шаблон на такий: {{vector version available|Назва_завантаженого_файлу.svg}}.
Це зображення невідомого типу «city map» має бути конвертоване у векторний формат SVG. Це дає декілька переваг, докладніше про які Ви можете прочитати на сторінці Commons:Media for cleanup. Якщо Вам вже зараз доступна векторна версія даного зображення, завантажте її, будь ласка. Після завантаження замініть цей шаблон на такий: {{vector version available|Назва_завантаженого_файлу.svg}}.

Опис файлу

Опис
English: Map of Alcatraz Island — former prison and present day park, in San Francisco Bay, California.
Час створення
Джерело http://www.openstreetmap.org/#map=18/37.82672/-122.42336
Автор OpenStreetMap contributors
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
http://www.openstreetmap.org/copyright map style: https://github.com/gravitystorm/openstreetmap-carto/blob/master/LICENSE.txt

Ліцензування

Цей знімок екрану або не містить частин чи візуальних складових захищеного авторським правом програмного забезпечення, що підлягають захисту, або автор поширює його під вільною ліцензією (яка має бути вказана нижче), і таким чином відповідає настановам щодо ліцензування скріншотів у Вікісховищі. Ви можете вільно використовувати його згідно з цією ліцензією. Вільна ліцензія програмного забезпечення:

Містить дані карт © Дописувачі OpenStreetMap, доступно на умовах ліцензії Open Database License (ODbL).


Ліцензія ODbL не вимагає жодної конкретної ліцензії для карт, створених на основі даних ODbL; назви карт, створені Фондом OpenStreetMap, публікуються на умовах ліцензії CC-BY-SA-2.0, але карти, створені іншими людьми, можуть публікуватися під іншими ліцензіями.

Примітка: якщо на знімку екрана показано будь-яку роботу, котра не є прямим результатом коду самої програми, як-то текст чи графіка, що не є частиною програми, ліцензія на цей твір повинна бути вказана окремо.


Creative Commons CC-Zero Цей файл доступний на умовах Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
Особа, що пов'язала роботу з даною дією, передала роботу у суспільне надбання шляхом відмови від усіх своїх прав на роботу по всьому світу по закону про авторське право, включаючи всі пов'язані і суміжні права, в тій мірі, що допускається законом.

Ви можете копіювати, змінювати, розповсюджувати і виконувати роботу, навіть на комерційній основі, не питаючи дозволу.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний19:01, 9 грудня 2016Мініатюра для версії від 19:01, 9 грудня 20161072 × 825 (126 КБ)Jeanjung212Lossless Compressed/optimized png decreasing file size by 119344 bytes
10:14, 26 березня 2015Мініатюра для версії від 10:14, 26 березня 20151072 × 825 (243 КБ)Mateusz Koniecznyupdate import from OSM
11:08, 31 серпня 2012Мініатюра для версії від 11:08, 31 серпня 20121188 × 844 (198 КБ)Blofeld Dr.{{Information |Description ={{en|1=w}} |Source =w |Author =w |Date =w |Permission = |other_versions = }}

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі: