Файл:Mesopotamia.PNG

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Mesopotamia.PNG(450 × 364 пікселів, розмір файлу: 198 КБ, MIME-тип: image/png)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Atlas This map has been uploaded by Electionworld from en.wikipedia.org to enable the Wikimedia Atlas of the World . Original uploader to en.wikipedia.org was Dbachmann, known as Dbachmann at en.wikipedia.org. Electionworld is not the creator of this map. Licensing information is below.
based on Image:Orient 27 43 22 55 blank map.png. the approximate Bronze Age extent of the Persian Gulf is shown.
Джерело Власна робота, via en.wikipedia.org
Автор User:Dbachmann

Ліцензування

Ця робота була передана у суспільне надбання її автором, Dbachmann at the англійська Вікіпедія project. Це застосовується по всьому світу.

In case this is not legally possible:
Dbachmann дає кожному право на використання цієї роботи для будь-яких цілей, без будь-яких умов, якщо такі умови не вимагаються за законом.

This image is from Planiglobe. All maps hosted on Planiglobe are licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License, but Planiglobe suggests that they not be used for navigational purposes.
For the purposes of this license, this clause is considered a disclaimer and not a license restriction.
w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 2.5 Generic
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.
VRT Wikimedia

Ця робота вільна і її може використовувати будь-хто у будь-яких цілях. Якщо Ви бажаєте використати цей контент, Вам не потрібно просити дозволу, за умови, що Ви слідуватимете усім ліцензійним вимогам, згаданим на цій сторінці.

Вікімедіа отримала електронний лист, який підтверджує, що власник авторських прав схвалює публікацію на умовах, вказаних на цій сторінці. Лист було перевірено агентом VRT і поміщено до архіву дозволів. Листування доступне довіреним волонтерам як ticket #2008063010016491.

Якщо у Вас є запитання щодо заархівованого листування, будь ласка, скористайтеся дошкою оголошень VRT. Посилання на заявку: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2008063010016491
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл
Overview map of ancient Mesopotamia

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний17:55, 1 січня 2008Мініатюра для версії від 17:55, 1 січня 2008450 × 364 (198 КБ)Mahahahaneapneappngcrushed
17:03, 18 грудня 2006Мініатюра для версії від 17:03, 18 грудня 2006450 × 364 (208 КБ)Electionworld{{ew|en|Dbachmann}} based on Image:Orient 27 43 22 55 blank map.png. the approximate Bronze Age extent of the Persian Gulf is shown. {{PD}}

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.

Метадані