Файл:Midas gold2.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1120 × 1665 пікселів, розмір файлу: 2,17 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: King Midas with his daughter, from A Wonder Book for Boys and Girls by Nathaniel Hawthorne (text author)[1]
Türkçe: Kral Midas efsanesini anlatan, Nathaniel Hawthorne tarafından yazılmış 1893 tarihli bir kitaptan bir illüstrasyon (1893). Yunan mitolojisine göre, tanrı Baküs, Midas'a dokunduğu her şeyi altına dönüştürme yeteneğini vermişti. Ancak Midas kısa sürede görmüştü ki yemek dahi yiyememektedir. Baküs ona Pactolus nehrinde (Sart Çayı) yıkanmasını söyler ve nehrin içine altın tozu akar. Sonraki yıllarda nehirde altın bulunmasının nedeni buna atfedilir. Resimde Midas kızına dokunmuş ve onu altına çevirmiştir.
Час створення Edition published 1893
Джерело Library of Congress[2]
Автор
Волтер Крейн  (1845–1915)  wikidata:Q660917 s:en:Author:Walter Crane
 
Волтер Крейн
Опис British художник, ілюстратор та рисувальник
Дата народження/смерті 15 серпня 1845 Редагувати інформацію у Вікіданих 14 березня 1915 Редагувати інформацію у Вікіданих
Місце народження/смерті Ліверпуль Горшем
Роки творчості 1859 Редагувати інформацію у Вікіданих–1915 Редагувати інформацію у Вікіданих
Місце творчості
Нормативний контроль
creator QS:P170,Q660917
Інші версії Full restoration of File:Midas gold.jpg. Rotated and cropped. Dirt removed. Linear dodge applied. Curves and colors adjusted. See also File:Midas gold1.tif (partial restoration) and File:Midas gold2.tif (full restoration, uncompressed).

Оцінка

Вікіпедія

 Це вибране зображення у Вікіпедії мовою: англійська (Featured pictures) і є визнаним одним з найкращих зображень.
 Це вибране зображення у Вікіпедії мовою: турецька (Seçkin resimler) і є визнаним одним з найкращих зображень.

Якщо ви вважаєте, що цей файл повинен бути вибраним у Вікісховищі, не соромтеся висувати його.
Якщо у вас є зображення подібної якості, яке може бути опубліковане під відповідною ліцензією авторського права, неодмінно завантажте його, виберіть ліцензію, і висуньте його.

Ліцензування

Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що деякі країни мають термін дії авторського права довший за 70 років: у Мексиці 100-річний термін, на Ямайці 95-річний термін, у Колумбії 80-річний термін, а Гватемалі та Самоа 75-річний термін. Це зображення не є у суспільному надбанні у цих країнах, до того ж ці країни не визнають правило коротшого терміну. Авторське право може бути застосоване до французів, що померли за Францію у Другій світовій Війні (додаткова інформація), до росіян, що служили на Східному фронті під час Другої світової Війни (також відома як Велика Вітчизняна Війна у Росії) та до посмертно реабілітованих жертв радянських репресій (більше інформації).

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний00:31, 27 липня 2009Мініатюра для версії від 00:31, 27 липня 20091120 × 1665 (2,17 МБ)Durovanew color balances
23:44, 26 липня 2009Мініатюра для версії від 23:44, 26 липня 20091120 × 1665 (2,15 МБ)Durova{{Information |Description=King Midas with his daughter, from ''A Wonder Book for Boys and Girls'' by Nathaniel Hawthorne (text author)[http://lccn.loc.gov/75300414] |Source=Library of Congress[http://lcweb2.loc.gov/cgi-bin/displayPhoto.pl?path=/service/r

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Переглянути сторінку глобального використання цього файлу.

Метадані