Файл:Mila Kunis, 2011.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(2375 × 3069 пікселів, розмір файлу: 540 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис Mila Kunis attend the 236th Marine Corps birthday ball for 3rd Battalion in 2011.
Час створення
Джерело http://www.dvidshub.net/image/489443/marine-takes-actress-mila-kunis-birthday-ball#.TtEaf-w9WyA
Автор Lance Cpl. Johnny Merkley
Ліцензія
(Повторне використання цього файлу)
Public domain
Це зображення є роботою працівника чи військовослужбовця Корпуса морської піхоти США, зробленою чи сфотографованою ним як частина його обов'язків. Як робота Федерального уряду США, це зображення перебуває в суспільному надбанні в США.

العربية  বাংলা  català  Deutsch  English  español  français  magyar  italiano  日本語  македонски  മലയാളം  မြန်မာဘာသာ  Nederlands  português  русский  sicilianu  slovenščina  svenska  Türkçe  українська  Tiếng Việt  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Personality rights Незважаючи на те, що ця робота поширюється під вільною ліцензією або знаходиться у суспільному надбанні, зображена особа (особи) може мати права, які юридично обмежують повторне використання зображення, якщо вона не дала згоди на таке використання. У цих випадках, реліз моделі або інші докази згоди можуть захистити вас від скарги на порушення правил. Можливо, завантажувач цього зображення може допомогти вам отримати ці докази, хоча і не зобов'язаний це робити. Див. нашу відмову від відповідальності для отримання додаткової інформації про використання контенту.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний11:56, 6 грудня 2011Мініатюра для версії від 11:56, 6 грудня 20112375 × 3069 (540 КБ)MyCanon{{Information |Description=Mila Kunis attend the 236th Marine Corps birthday ball for 3rd Battalion in 2011. |Source=http://www.dvidshub.net/image/489443/marine-takes-actress-mila-kunis-birthday-ball#.TtEaf-w9WyA |Date=19 November 2011 |Author=Lance Cpl.

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані