Файл:Mild2.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Mild2.jpg(288 × 235 пікселів, розмір файлу: 16 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис листок вражений мілдью
Джерело http://vinograd.info/gallery/act,categories/cid,67/limit,12/limitstart,24/
Час створення 6 серпня 2010
Автор зображення http://vinograd.info/gallery/act,categories/cid,67/limit,12/limitstart,24/
Ліцензія
Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.


Будь ласка, подайте детальне обґрунтування добропорядного використання для кожного випадку використання даного зображення, а також його джерело й інформацію про авторські права.

Обґрунтування добропорядного використання не вказано назву статті [?]
Опис листок вражений мілдью
Джерело http://vinograd.info/gallery/act,categories/cid,67/limit,12/limitstart,24/
Мета використання

стаття Мілдью

Замінність

вітаються вільні замінники

Обсяг використаного матеріалу 1 ЗОБРАЖЕННЯ
Низька роздільність?

288Х235

Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Статус зображення Зображення:Mild2.jpg[ред. | ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Mild2.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії, або ця інформація неповна чи невірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якось обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. Arife 06:29, 7 серпня 2010 (UTC)

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний14:53, 5 серпня 2010Мініатюра для версії від 14:53, 5 серпня 2010288 × 235 (16 КБ)Arife (обговорення | внесок){{Зображення |Назва=мілдью |Опис=листок вражений мілдью |Автор=vinograd.info |Джерело=vinograd.info |Час створення=17:50 5.08.2010 |Ліцензія={{fairuse in Мілдью}} }}

Така сторінка використовує цей файл: