Файл:Root Verifier (open source) screenshot on a rooted Samsung S10e.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1080 × 2280 пікселів, розмір файлу: 112 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
English: Root Verifier (open source) screenshot on a rooted Samsung S10e
Час створення
Джерело Власна робота
Автор Syced

Ліцензування

Авторське право © 2024 Google, OHA, AOSP

Опубліковано під ліцензією Apache License, версія 2.0; Ви не можете використовувати цей файл на інших умовах, аніж ті, що зазначені в цій ліцензії. Копію ліцензії можна отримати на https://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0. За винятком тих випадків, коли цього вимагає відповідний закон, чи коли є окрема письмова домовленість, це програмне забезпечення поширюється «ТАК, ЯК Є», БЕЗ ЖОДНИХ ГАРАНТІЙ ЧИ УМОВ, неформальних чи офіційних. Див. текст ліцензії, де вказана конкретна термінологія щодо дозволів та обмежень, що випливають з цієї ліцензії.

Apache License, Version 2.0Apache License 2.0http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0truetrue
GNU head

Ця робота є вільним програмним забезпеченням; ви можете вільно поширювати та/або змінювати її відповідно до умов GNU General Public License, що опублікована Фондом вільного програмного забезпечення; або версії 2, або більш пізньої версії. Дана робота розповсюджується з надією, що вона буде корисною, але без будь-яких гарантій; зокрема без непрямої гарантії товарної придатності або придатності для конкретних цілей. Дивіться версію 2 і версію 3 GNU General Public License для більш докладної інформації.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл
http://ourworld.compuserve.com/homepages/timothydevan

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний18:56, 5 листопада 2021Мініатюра для версії від 18:56, 5 листопада 20211080 × 2280 (112 КБ)TylerMageeCompressed.
03:04, 26 серпня 2019Мініатюра для версії від 03:04, 26 серпня 20191080 × 2280 (145 КБ)SycedUser created page with UploadWizard

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані