Файл:Superheater.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(2300 × 1531 пікселів, розмір файлу: 377 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

General arrangement of a steam locomotive's superheater.


Public domain
This image is taken from the 1922 Locomotive Cyclopedia of American Practice which is now in the public domain. See Copyright.

čeština  Deutsch  English  español  français  galego  hrvatski  italiano  kurdî  kurdî (latînî)‎  lietuvių  magyar  Malti  Nederlands  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  sicilianu  slovenčina  svenska  suomi  български  қазақша  македонски  русский  հայերեն  한국어  日本語  العربية  کوردی  +/−

Public domain
Ця робота перебуває у суспільному надбанні у Сполучених Штатах, оскільки вона була опублікована (або зареєстрована у U.S. Copyright Office) до 1 січня 1929 року.

Роботи у суспільному надбанні мають бути такими як у Сполучених Штатах, та і в країні походження роботи, для того щоб зберігатися у Вікісховищі. Якщо робота походить не зі США, файл повинен мати додаткову вказівку на статус щодо авторських прав у країні походження.

PD-US-expired Public domain in the United States //commons.wikimedia.org/wiki/File:Superheater.jpg

Ліцензування

Public domain
Public domain
Цей файл перебуває в суспільному надбанні в США. Це стосується робіт, опублікованих в США, термін дії авторського права який сплинув, оскільки вони були опубліковані до 1 січня 1929. Див. тут для подробиць.

United States
United States
Цей файл може не перебувати в суспільному надбанні поза США, в особливості в країнах без правила порівняння термінів для робіт зі США, наприклад у Канаді, Китаї (без Гонконга та Макао), Німеччині, Мексиці та Швейцарії. Автор та рік публікації є необхідною інформацією та мають бути вказані. Див. Wikipedia:Public domain and Вікіпедія:Авторські права для подробиць.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний00:57, 18 грудня 2004Мініатюра для версії від 00:57, 18 грудня 20042300 × 1531 (377 КБ)Morven

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані