Файл:Zur Psychologie und Pathologie sogenannter occulter Phänomene.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1024 × 1669 пікселів, розмір файлу: 112 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис Carl Gustav Jung, Zur Psychologie und Pathologie sogenannter occulter Phänomene: eine psychiatrische Studie, 1902.
Час створення
Джерело

Internet Archive: https://archive.org/details/zurpsychologieun00jung

Wellcome Collection: https://wellcomecollection.org/works/ygd6mxfx
Автор Carl Gustav Jung

Ліцензування

Public domain
Ця робота перебуває у суспільному надбанні у Сполучених Штатах, оскільки вона була опублікована (або зареєстрована у U.S. Copyright Office) до 1 січня 1929 року.

Роботи у суспільному надбанні мають бути такими як у Сполучених Штатах, та і в країні походження роботи, для того щоб зберігатися у Вікісховищі. Якщо робота походить не зі США, файл повинен мати додаткову вказівку на статус щодо авторських прав у країні походження.

PD-US-expired Public domain in the United States //commons.wikimedia.org/wiki/File:Zur_Psychologie_und_Pathologie_sogenannter_occulter_Ph%C3%A4nomene.jpg

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний09:59, 17 жовтня 2021Мініатюра для версії від 09:59, 17 жовтня 20211024 × 1669 (112 КБ)Xabier{{Information |Description= Carl Gustav Jung, ''Zur Psychologie und Pathologie sogenannter occulter Phänomene: eine psychiatrische Studie'', 1902. |Source= Internet Archive: https://archive.org/details/zurpsychologieun00jung Wellcome Collection: https://wellcomecollection.org/works/ygd6mxfx |Date= 1902 |Author= Carl Gustav Jung |Permission= |other_versions= }} Category:Zur Psychologie und Pathologie sogenannter okkulter Phänomene

Така сторінка використовує цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані