Флеш (комікси)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Флеш (Баррі Ален))
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Флеш
The Flash
Обкладинка українського видання
Загальні дані про видання
Видавець США «DC Comics»
Україна «Рідна Мова»
Країна США США
Мова англійська
Формат лінійка коміксів, томи
Дата публікації
Список
  • (Vol. 1)
    Лютий – Березень 1959 - жовтень 1985
    (Vol. 2)
    червень 1987 – березень 2006
    жовтень 2007 – лютий 2009
    (Vol. 3)
    червень 2010 – липень 2011
    (Vol. 4)
    листопад 2011 – липень 2016
    (Vol. 5)
Головні герої

(Vol. 1, 3, 4, 5)
Флеш (Баррі Аллен)
(Vol. 2)

Флеш (Воллі Вест)
Творча команда
Творець(і) Гарднер Фокс та Гаррі Лемперт
Сценарист(и)
Список
  • (Vol. 1):
    Джон Брум
    Ґарднер Фокс
    Френк Роббінс
    Кері Бейтс
    Стів Гербер
    Роберт Каніґгер
    Мартін Паско
    (Vol. 2):
    Майк Барон
    Джефф Джонс
    Вілл'ям Месснер-Лоєбс
    Марк Вейд
    (Vol. 3):
    Джефф Джонс
    (Vol. 4):
    Френсіс Манапул
    Роберт Вендітті
    Браян Буччеллато
    Ван Дженсен
    (Vol. 5):
    Джошуа Вілл'ямсон
Художник(и)
Список
  • (Vol. 1):
    Карміне Інфантіно
    Ґіл Кейн
    Ірв Новік
    Дік Діллін
    Дік Джордано
    Ніл Адамс
    Майк Грелль
    Алекс Сав'юк
    (Vol. 2):
    Джексон Ґюйс
    Ґреґ Ларок
    Пол Пеллетіер
    Салвадор Ларрока
    Говард Портер
    Майк Віерінґо
    (Vol. 3):
    Френсіс Манапул
    Скотт Колінс
    (Vol. 4):
    Френсіс Манапул
    Бретт Бут
    Джійсз Меріно
    (Vol. 5):
    Карміне Ді Джандоменіко
Колорист(и)
Список
  • (Vol. 1):
    Джо Ґієлла
    Мерфі Андерсон
    Вінс Коллетта
    Френк Мак-Лаґглін
    (Vol. 2):
    Ларрі Маглстедт
    (Vol. 4):
    Норма Рапмунд
Технічні дані про видання
К-сть сторінок 144-208
К-сть випусків Головна серія
The Flash (Volume 4) #1—52
Щорічники
The Flash Annual (Volume 4) #1—4
Спеціальні випуски
The Flash: Futures End #1
Переклад українською
Перекладач(і) Вікторія Калина, Микита Янюк

The Flash (укр. Флеш) — триваюча лінійка коміксів за участю однойменного супергероя DC Comics. Першим втіленням персонажа був Джей Ґаррік, який з'явився у Flash Comics #1. Після того, як Баррі Аллен став Флешем, він взяв на себе нумерацію Flash Comics коміксів, а минула серія була перейменована у The Flash.

Хоча The Flash є основою серією DC Comics, проте серія була декілька разів скасована і перезавантажена. Перша серія з участю Баррі Аллена була скасована у випуску #350, через смерть персонажа, у результаті подій Crisis on Infinite Earths. Коли Воллі Вест змінив Аллена як Флеша, нова серія почалася з нової нумерації у червні 1987 року. Ця серія була ненадовго скасована у 2006 році після Infinite Crisis[en], але була перезапущена з первісної нумерацією у 2007 році, проте знову була скасована у 2008 році після повернення Баррі Аллена в Final Crisis[en] і The Flash: Rebirth[en]. Серія була відроджена, та отримала третій том від письменника Джефа Джонса та художника Френсіса Манапула[en] після завершення події в 2010 році під назвою Blackest Night[en].

Четвертий том був запущений у 2011 році в рамках The New 52.

П'ятий том розпочався у 2016 році в рамках DC Rebirth[en].

Історія[ред. | ред. код]

Серія №1[ред. | ред. код]

1959–1985[ред. | ред. код]

Volume 1 розпочався з Баррі Аллена у ролі Флеша, серія взяла на себе нумерацію початкової серії «Flash Comics» з випуском #105 (березень 1959 року), написаним Джоном Брумом і намальованим Карміні Інфантіно. Історик коміксів Ліс Деніелс зазначив, що «The Flash» була модернізованою версією багатьох речей, які були раніше, але зроблені з такою обережністю і чуттям, що персонаж здавався новим для нових поколінь шанувальників. Співпраця Брума і Інфантіно призвело до появи декількох суперлиходіїв, багато з яких стали частиною Вигнанців. Дзеркальний майстер вперше з'явився у випуску #15, а в наступному випуску дебютували: Горила Ґродд і Пієд Пайпер. Капітан Бумеранг вперше кинув виклик Флешу у випуску #117 (грудень 1960 року), а лиходія 64-го століття Абра Кадабру представили у випуску #128 (травень 1962 року). Ще один лиходій з майбутнього - Професор Зум - вперше з'явився у випуску #139 (вересень 1963).

Кід Флеш та Тягуча-людина були відповідно представлені у випусках #110 і 112 як нові союзники Флеша. Одним з найбільш важливих випусків цієї епохи був #123 (вересень 1961 року), у якому фігурувала історія під назвою «Flash of Two Worlds» (укр. Спалах двох світів). У ньому Аллен зустрічає свого попередника Джея Ґарріка, коли Баррі випадково перенісся у паралельний всесвіт, де існував Ґаррік. У цій попередній послідовності Ґаррік і інші персонажі Золотого століття існували тільки як персонажі альтернативного всесвіту тодішніх коміксів DC. Це призвело до появи нової концепції на стадії формування того, що стане всесвітом DC, і саме це породило теперішню концептуалізацію, в яка представляє "мультивсесвіт."

Баррі Аллен одружився зі своєю давньою коханою Айріс Вест у випуску #165 (листопад 1966). Останнім випуском Інфантіно став #174 (листопад 1967), у наступному випуску Росс Андру став новим художником серії, а також показав другу гонку між Флешем і Суперменом, двома персонажами, відомими своїми надшвидкісними здібностями.

У серії представлені метафізичні історії з участю творців коміксів, які з'являються у пригодах Флеша, таких як «Flash — Fact Or Fiction» (укр. Флеш — Вигадка чи міф) у випуску #179, в якому Флеш виявляється на "Earth Prime". Він зв'язується з "єдиною людиною на Землі, яка може повірити у його фантастичну історію і дати йому гроші, які йому потрібні. Редактор цього коміксу про Флеша!" Джуліус Шварц допомагає Флешу побудувати космічну бігову доріжку, щоб він міг повернутися додому. Кілька років по тому, давній письменник серії Кері Бейтс вписав себе в історію у випуску #228. Через чотири місяці після відміни своєї власної серії, Зелений Ліхтар почав з'являтися у серії The Flash #217 (серпень-вересень 1972) і з'явився в більшості випусків починаючи з The Flash #246 (січень 1977), поки його власна, сольна, серія не була продовжена. Шварц, який редагував серії з 1959 року, покинув серію з випуском #269 (січень 1979 року).

Бейтс написав The Flash #275 (липень 1979), де дружина головного героя, Айріс Вест Аллен була убита. Дон Гек став художником серії з номером #280 (грудень 1979) і малював її до #295 (березень 1981). The Flash #300 (серпень 1981) був у форматі доларових коміксів і показав історію Бейтса і Інфантіно. Доктора Фейта показали у сюжеті серії який тривав з випуску The Flash #306 (лютий 1982) до #313 (вересень 1982) написані Мартіном Паско і Стівом Ґербером та намальована Кітом Ґіффеном. У середині 1980-их роках у серії відбулася велика зміна. Флеш ненавмисно вбиває вбивцю своєї дружини - Зворотнього Флеша - у The Flash #324 (серпень 1983). Це призвело до широкої сюжетної лінії під назвою «The Trial of the Flash» (укр. Випробування Флеша), у якій герой зіткнувся з наслідками своїх дій. Бейтс став редактором, а також автором серії The Flash в цей час і курирував нею до її ж скасування у 1985 році. 2011 року, сюжет The Trial of the Flash був зібраний у томі серії, під назвою Showcase Presents.

Незадовго до смерті Баррі Аллена під час «Crisis on Infinite Earths», серія була скасована з випуском #350 (жовтень 1985). В останньому випуску Crisis on Infinite Earths, Воллі Вест, раніше знаний як помічник Аллена - Кід Флеш, заявив про свій намір взяти мантію свого дядька і стати новим Флешем.

Серія №2[ред. | ред. код]

1987–2006[ред. | ред. код]

Через те що, Воллі Вест став головним героєм серії, Флеш переважно працював у Кейсоунт Сіті. Друга серія була запущена письменником Майком Бароном і художником Джексоном Ґисом у червні 1987 року. З довго забігу, особливо письменнів Марк Вейда і Джеффа Джонса, другий том направив серії у іншому напрямку, включаючи замість Баррі Аллена, новго головного героя Воллі Веста, який був більш збитковим. Цей Флеш не міг постійно підтримувати свою супер-швидкість через сівій гіперметаболізм і споживання гігантську кількість їжі, щоб продовжувати працювати на максимальній швидкості. Це метаболічне обмеження пізніше буде адаптовано персонажу Баррі Аллена у телевізійного серіалу «Флеш» (1990-91 років), а також у новому серіалі з тією ж назвою «Флеш», який дебютував у 2014 році, хоча у цьому - проблема було не така важлива.

Перебування Марка Вейда у серії в 1990-х роках повернуло традиційніші аспекти Флеша з епохи Баррі Аллена: реформувавши Вигнанців, деякі з яких були новими втіленнями старих персонажів, що принесло більше науково-фантастичний/фентезійний аспект у серії, який був втрачений у серії Флеш з моменту відходу Аллена. Вейд зробив Воллі Веста набагато могутнішим, намагаючись вивести його з тіні Баррі Аллена і Джея Ґарріка. Вейд і художник Майк Вієрінґо вписали персонажа Імпульс у випуску #92 (липень 1994 року). Воллі Вест одружився з Ліндою Парк у номері #142 (жовтень 1998 року).

Коли сценарист Джефф Джонс вступив у творчу команду серії з випуском #164 (вересень 2000 року), він переорієнтував персонажа на деякі аспекти Срібного століття, Витративши окремі проблеми на побудову психології різних шахраїв. Джонс створив персонажа Зум, третій із Зворотніх флешів, і конкретизував набір персонажів Кейсон Сіті у спробі зробити його унікальним у порівнянні з іншими вигаданими містами DC, такими як Метрополіс або Ґотем-Сіті.

2007-2009[ред. | ред. код]

Після події «One Year Later» і зникнення Воллі Веста у «Infinite Crisis», DC скасувала серію Flash (Vol. 2) з випуском #230 (березень 2006) на користь нової серії, в головній ролі Барта Аллена як Флеша. Нова серія під назвою The Flash: the Fastest Man Alive, випустила усього 13 випусків і закінчилася смертю Барта. Марк Вейд коротко повернувся до серії у 2007 році, коли серія відновилася з #231, щоб повернути Воллі Веста, але була знову скасована у випуску #247 наприкінці 2008 року з поверненням Баррі Аллена через події у серії Final Crisis. Прийшовши з серії Final Crisis, сценарист Джефф Джонс і художник Ітан Ван Сківер створили «Flash: Rebirth» - міні-серію з 6 випусків, у якій Баррі Аллен повернувся до ролі іконної персонажа всесвіту DC. Баррі Аллен також є невід'ємним персонажем в у кросовер-події «Blackest Night» і мав однойменну обмежену серію, прив'язану до головної події.

Серія №3[ред. | ред. код]

2010-2011[ред. | ред. код]

Серія №4[ред. | ред. код]

The New 52[ред. | ред. код]

Докладніше: The New 52

У вересні 2011 року The New 52 перезавантажило послідовність DC. У цій новій часовій лінії DC Comics відновило серію The Flash з випуском #1, з сценарієм та малюнком від Френсіса Манапуля та Браяна Буччеллато. Як і усі серії, пов'язані з перезапуском DC, Баррі Аллен, з виду, приблизно на п'ять років молодше попереднього втілення персонажа. Супергерої в цілому з'явилися лише за останні п'ять років і розглядаються в кращому випадку з підозрою, а в гіршому - з відвертою ворожістю. У цій новій послідовності, шлюбу Баррі з Айріс Вест не було, замість цього він перебуває у відносинах з давньою співробітницею Петті Співот. У цій новій серії, Флеш все глибше пізнає Силу швидкості, збільшуючи свої розумові здібності, проте все ще намагається повністю зрозуміти свої сили, над якими він ще не володіє повним контролем.

Як показано у випуску #0 цієї серії, батько Баррі Аллена був ув'язнений за вбивство своєї дружини. Хоч докази, звиду, і вказують на провину його батька, Баррі намагається довести невинність свого батька. Вбивство сталося незабаром після того, як Баррі повернувся переможцем зі школи орфографії. Баррі помістив трофей, який він виграв, на могилі своєї матері в її пам'яті. Баррі також з'явився у другому випуску серії Ліга Справедливості, ставши постійним учасником основного складу.

Сценарист Роберт Вендітті ті Ван Дженсен і художник Бретт Бут стали новою творчою групою серії The Flash з випуску #30 (червень 2014).

Серія №5[ред. | ред. код]

DC Rebirth[ред. | ред. код]

Докладніше: DC Rebirth

З початку DC Rebirth Баррі більше не є єдиний Флешем. Виявилось, що Воллі Вест був втрачений у Силі швидкості протягом десяти років, та зрозумів за цей час, що Баррі не несе відповідальності за зміну часової лінії після кризи «Flashpoint», насправді невідома сутність використовувала подорож Баррі в часі як можливість фундаментально змінити реальність. Наслідки недавнього сюжету Darkseid War дозволили Воллі спробувати зв'язатися зі своїми колишніми друзями в надії щоб повернутися, або попередити їх про істину, але кожна спроба змушувала його впадати далі у Силу швидкості. Зрозумівши, що навіть Лінда (його традиційна "громовідвід") не пам'ятає його, Воллі занурився в запустіння і вирішив постати перед Баррі в останній раз, щоб подякувати йому за життя, яке він дав йому. Перед тим, як Воллі зник, Баррі почав згадуваним його і витягнув з Сили швидкості. Після драматичного возз'єднання, Воллі попередив Баррі про справжнє джерело усіх змін і про грядущі небезпеки. Баррі тепер розуміє, що часова лінія не є правильною після «Flashpoint», отже, це альтернативна часова лінія. Проте, він все ще не може згадати своє життя з часів до-Флешпоїнта, наприклад, таких людей, як Джей Ґаррік, і деталі його ворожнечі з Зворотнім Флешем / Еобардом Товном (який пам'ятає свою історію до-Флешпоїнта), до того ж, Баррі пам'ятає Воллі лише зі своєї нової історії тимчасової послідовності DC Rebirth.

Сюжет[ред. | ред. код]

Серія №4 The New 52 (2011-2016)[ред. | ред. код]

У вересні 2011 року The New 52 перезавантажило лінійки DC Comics. У цій новій шкалі DC Comics відновила The Flash з випуском #1, з написанням і мистецтвом, обробленим Френсісом Манапулом і Брайаном Буччеллато. Як і всі назви, пов'язані з перезапуском DC, Баррі Аллен, схоже, приблизно на п'ять років молодша попереднього втілення персонажа. Супергерої в цілому з'явилися лише за останні п'ять років і розглядаються в кращому випадку з підозрою, а в гіршому-з відвертою ворожістю. У цій новій наступності шлюб Баррі з Айріс Вест ніколи не відбувся, та замість цього він знаходиться у відносинах з давнім співробітником Петті Спивот. У цій новій серії спалах все глибше проникає в силу швидкості, збільшуючи його розумові здібності, все ще намагаючись повністю зрозуміти його сили, над якими він ще не володіє повним контролем.

Як показано у випуску #0 цієї серії, батька Баррі Аллена ув'язнили за вбивство своєї матері. Хоч докази і вказують на провину його батька, Баррі намагається довести невинність свого батька. Вбивство сталося незадовго після того, як Баррі повернувся переможцем з школи орфографії, і Баррі помістив трофей, який він виграв на могилі своєї матері на честь її пам'яті. Баррі також є частиною основного складу відновленої серії Ліги Справедливості, дебютувавши у другому випуску або першій книзі серії.

Книга 1. Тільки вперед[ред. | ред. код]

Після удару блискавки та контакту з хімічними речовинами поліцейський-криміналіст Баррі Аллен з Централ-сіті перетворився на Найшвидшу Людину на Землі. Але дечого навіть йому не наздогнати. Після багаторічних пошуків помсти повертається один із найдавніших друзів Флеша. Його ні на крок не полишає невблаганна «зграя» — її чисельність зростає швидше, ніж Флеш устигає дати цьому раду. Тимчасом найзапекліший ворог Людини-блискавки замислив утечу з в’язниці суворого режиму «Айрон Гайтс». Він також хоче помститися і покінчити з Флешем із особистих мотивів, яких той поки що не бачить.

А всередині самого героя зріють нові неймовірні сили. Незрозумілі та непередбачувані, вони чекають виходу та живляться тією самою Силою Швидкості, що змушує Флеша бігти. Вони можуть стати його найсильнішою зброєю… або найбільшим прокляттям.

Книга 2. Революція бунтарів[ред. | ред. код]

Вражений спалахом блискавки і облитий хімікатами, вчений Центральної міської поліції Баррі Аллен став найшвидшою людиною на Землі. Використовуючи енергетичне поле, зване Силою Швидкості, він застосовує свою швидкість та почуття справедливості, щоб захищати спокій світу будучи Флешем!

Злочинний Синдикат Флеша повернувся, і вони потужніші, ніж коли-небудь. Кожен з них хоче знищити саму швидку людину! Хто стоїть за їх раптовою організацією і чому вони переслідують свого колишнього лідера, Капітана Холоду? Флеш повинен думати швидше, щоб обігнати і пережити атаку!

Флеш. Книга 3. Війна з горилами[ред. | ред. код]

Його називають Королем Ґроддом. Він — правитель Горила сіті, міста дуже розумного і надзвичайно розвиненого виду мавп. Він вірить, що його обрано нести могутність Сили Швидкості, джерела дивовижних здібностей Флеша. Він вірить, що Флеш цю могутність украв. Він привів армію горил, щоб забрати її назад. І якщо Централ сіті доведеться зруйнувати, то так і буде. Щоб зупинити найстрашнішу загрозу з усіх, з якими зустрічався, Флеш мусить звернутися по допомогу до найменш імовірних кандидатів у союзники — тих самих Бунтарів, з якими бореться роками. Капітан Холод, Заклинач Погоди, Гітвейв, Майстер Дзеркал та Ґлайдер не мають вибору, окрім як битися разом з ненависним ворогом, бо якщо вторгнення Ґродда виявиться успішним, вони потраплять у рабство… разом з рештою людства. Чи зможуть Бунтарі й Червоний Спідстер забути про свої розбіжності, щоб встигнути врятувати Централ сіті? І навіть якщо це їм вдасться, то чи переживуть вони більшу загрозу, що готується поза полем зору — ту, що може скасувати усе, за що боровся Флеш?

Флеш. Книга 4. Навспак[ред. | ред. код]

Баррі Аллен у подобі Флеша насичується дивовижною Силою Швидкості, яка дозволяє йому рухатися, діяти й думати з надзвичайною стрімкістю. Але він не просто користується Силою Швидкості, а й сам творить її з кожним кроком. Подібний до динамо-машини, саме він і є тією могутністю, яка рухає час вперед.

Але тепер з’явився той, хто хоче обернути все навспак.

Блискавичний убивця прокрадається вулицями Централ Сіті в пошуках кожного, кого торкнулася Сила Швидкості. А отже, всі, хто має значення для Флеша, стали потенційними мішенями зловмисника. Із оберненим символом Флеша на грудях, він із кожною наступною жертвою всотує в себе дедалі більше сили. Його ціль — обернути хід часу, який підтримує Флеша.

Хто такий Навспак-Флеш? Яким жахливим чином він пов’язаний із Силою Швидкості… й Баррі Алленом? І чи зможе Флеш покласти край його шаленству, поки не пізно?

Флеш. Книга 5. Уроки історії[ред. | ред. код]

БОРИСЯ ЗА ЖИТТЯ НА ТОМУ СВІТІ!

Флеш — можливо, і найшвидша людина на Землі, але втекти від свого минулого він досі не спромігся.

Поки дух серійного вбивці, тісно пов’язаний з кривавою історією заснування Централ Сіті, вільно розгулює вулицями міста, Баррі Аллену доведеться подивитися власній трагічній історії у вічі. Коли вони зустрінуться — навіть попри те, що Флешу допомагає надприродний супергерой Мрець — бій проти фантома, який може вселятися у своїх жертв, буде непростим.

І все-таки саме цей бій має стати для багряного спідстера переможним, оскільки існує ймовірність, що цей смертоносний дух має відповідь на загадку, яку Баррі все ніяк не розгадає — убивство власної матері.

Флеш. Книга 6. Час збіг[ред. | ред. код]

Оскільки жахливому правлінню Злочинного Синдикату настав кінець, Флеш — найшвидша людина на Землі — як ніколи рішуче налаштований спіймати усіх бандитів, яких Синдикат випустив з Айрон Гайтс, і зупинити вбивцю з викраденою в опонентів Флеша зброєю. Водночас він намагається скерувати проблемного підлітка Воллі Веста на правильний шлях. Утім, Флешу здається, що з кожним сміливим порятунком і блискавичною битвою у нього лишається дедалі менше часу…  

...і ось минули роки, його час збіг. Жорстокіший і цілеспрямованіший Флеш прокладає собі дорогу назад у часі, аби виправити помилки попередника та врятувати життя, які раніше не вдалося — і то будь-якою ціною. Друзі й вороги ледве його впізнають. А все тому що він приховує жахливу таємницю про Силу Швидкості, якою живиться. Секрет, який змусив його взяти курс на зіткнення...  

із самим собою...

Флеш. Книга 7. Дикий світ[ред. | ред. код]

Флеш із майбутнього повернувся на двадцять років назад і зумів закрити розрив у Силі швидкості — тій самій наприродній енергії, яка живить його суперсилу. І хоча час і простір знову в безпеці, його дії призвели до непердбачуваних наслідків. Поки Флеш із майбутнього залишається у сьогоденні, його спантеличеного двійника затягла в розлам і полонила в собі сама Сила швидкості!

Перебравши на себе вже прожите життя, Баррі з майбутнього готується виправити свої помилки. Утім, вони встигли змінити його і зробити цього Флеша більш жорстоким... і смертоносним! Флеш із майбутнього опирається на перекручене розуміння справедливості, яке примусить тих, хто насмілився відібрати життя, дорого за це заплатити.

Флеш. Книга 8. Зум[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 9. Повний стоп[ред. | ред. код]

DC Відродження (2016–теперішній час)[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 1. Блискавка б'є двічі[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 2. Швидкість темряви[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 3. Перезавантаження Бунтарів[ред. | ред. код]

Бетмен/Флеш. Кнопка[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 4. Наляканий біг[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 5. Негатив[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 6. Холодний день у пеклі[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 7. Ідеальний шторм[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 8. Війна Флешів[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 9. Розрахунок сил[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 10. Завдання сили[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 11. Найбільший трюк з усіх[ред. | ред. код]

Флеш. Рік перший[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 12. Смерть і Сила Швидкості[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 13. Правління Бунтарів[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 14. Епоха Флеша[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 15. Фінішна лінія[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 16. Воллі Вест повертається[ред. | ред. код]

Флеш. Книга 17. Затьмарений[ред. | ред. код]

Зібрані видання[ред. | ред. код]

Назва Включенні випуски Дата публікації Сторінки
The Flash Archives
Сполучені Штати АмерикиFlash Archives Volume 1 Flash Comics #104

Showcase #4, 8, 13–14

The Flash (Vol. 1) #105–108

Сполучені Штати Америки1996 Сполучені Штати Америки224
Сполучені Штати АмерикиFlash Archives Volume 2 The Flash (Vol. 1) #109–116 Сполучені Штати Америки2000 Сполучені Штати Америки224
Сполучені Штати АмерикиFlash Archives Volume 3 The Flash (Vol. 1) #117–124 Сполучені Штати Америки2002 Сполучені Штати Америки224
Сполучені Штати АмерикиFlash Archives Volume 4 The Flash (Vol. 1) #125–132 Сполучені Штати Америки2006 Сполучені Штати Америки216
Сполучені Штати АмерикиFlash Archives Volume 5 The Flash (Vol. 1) #133–141 Сполучені Штати Америки2009 Сполучені Штати Америки248
Сполучені Штати АмерикиFlash Archives Volume 6 The Flash (Vol. 1) #142–150 Сполучені Штати Америки2012 Сполучені Штати Америки240
The Flash Chronicles
Сполучені Штати АмерикиThe Flash Chronicles Volume 1 Showcase #4, 8, 13–14

The Flash (Vol. 1) #105–106

Сполучені Штати Америки2009 Сполучені Штати Америки160
Сполучені Штати АмерикиThe Flash Chronicles Volume 2 The Flash (Vol. 1) #107–112 Сполучені Штати Америки2010 Сполучені Штати Америки160
Сполучені Штати АмерикиThe Flash Chronicles Volume 3 The Flash (Vol. 1) #113–118 Сполучені Штати Америки2012 Сполучені Штати Америки160
Сполучені Штати АмерикиThe Flash Chronicles Volume 4 The Flash (Vol. 1) #119–124 Сполучені Штати Америки2013 Сполучені Штати Америки160
Showcase Presents: The Flash
Сполучені Штати АмерикиShowcase Presents: The Flash Volume 1 Flash Comics #104

Showcase #4, 8, 13–14

The Flash (Vol. 1) #105–119

Сполучені Штати Америки2007 Сполучені Штати Америки512
Сполучені Штати АмерикиShowcase Presents: The Flash Volume 2 The Flash (Vol. 1) #120–140 Сполучені Штати Америки2008 Сполучені Штати Америки552
Сполучені Штати АмерикиShowcase Presents: The Flash Volume 3 The Flash (Vol. 1) #141–161 Сполучені Штати Америки2009 Сполучені Штати Америки520
Сполучені Штати АмерикиShowcase Presents: The Flash Volume 4 The Flash (Vol. 1) #162–184 Сполучені Штати Америки2012 Сполучені Штати Америки528
Сполучені Штати АмерикиShowcase Presents: The Trial of the Flash The Flash (Vol. 1) #323–327, 329–336, 340–350 Сполучені Штати Америки2011 Сполучені Штати Америки592
Серія №1 (1959-1985)
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Silver Age Vol. 1 Showcase #4, 8, 13–14

The Flash (Vol. 1) #105–116

Сполучені Штати Америки2016 Сполучені Штати Америки424
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Silver Age Vol. 2 The Flash (Vol. 1) #117–132 Сполучені Штати Америки2017 Сполучені Штати Америки424
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Silver Age Vol. 3 The Flash (Vol. 1) #133–147 Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки400
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Silver Age Vol. 4 The Flash (Vol. 1) #148–163 Сполучені Штати Америки2019 Сполучені Штати Америки384
Сполучені Штати АмерикиThe Flash Omnibus Vol. 1 Flash Comics #104

Showcase #4, 8, 13–14

The Flash (Vol. 1) #105–132

Сполучені Штати Америки2014 Сполучені Штати Америки864
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Silver Age Omnibus Vol. 1 Showcase #4, 8, 13–14

The Flash (Vol. 1) #105–132

Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки864
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Silver Age Omnibus Vol. 2 The Flash (Vol. 1) #133–163 Сполучені Штати Америки2017 Сполучені Штати Америки784
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Silver Age Omnibus Vol. 3 The Flash (Vol. 1) #164–199 Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки800
Сполучені Штати АмерикиFlash vs. The Rogues Showcase #8

The Flash (Vol. 1) #105–106, 110, 113, 117, 122, 140, 155

Сполучені Штати Америки2009 Сполучені Штати Америки144
Сполучені Штати АмерикиDC Comics Classics Library: Flash of Two Worlds The Flash (Vol. 1) #123, 129, 137, 151, 170, 173 Сполучені Штати Америки2009 Сполучені Штати Америки160
Сполучені Штати АмерикиFlash of Two Worlds: Deluxe Edition The Flash (Vol. 1) #123, 129, 137, 151, 170, 173 Сполучені Штати Америки2020 Сполучені Штати Америки160
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Death of Iris West The Flash (Vol. 1) #270–284 Сполучені Штати Америки2021 Сполучені Штати Америки280
Серія №2 (1987–2006) Старі видання
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Born to Run The Flash (Vol. 2) #62–65

Annual #8

80-Page Giant #1Speed Force #1

Сполучені Штати Америки1999 Сполучені Штати Америки128
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Return of Barry Allen The Flash (Vol. 2) #72–78 Сполучені Штати Америки1996 Сполучені Штати Америки178
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Terminal VelocityThe Flash: Terminal Velocity The Flash (Vol. 2) #0, 95–100 Сполучені Штати Америки1995 Сполучені Штати Америки186
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Dead Heat The Flash (Vol. 2) #108–111

Impulse #10,11

Сполучені Штати Америки2000 Сполучені Штати Америки144
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Race Against Time The Flash (Vol. 2) #112–118 Сполучені Штати Америки2001 Сполучені Штати Америки168
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Emergency Stop The Flash (Vol. 2) #130–135 Сполучені Штати Америки2009 Сполучені Штати Америки144
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Human Race The Flash (Vol. 2) #136–141

Secret Origins (Vol. 2) #50

Сполучені Штати Америки2009 Сполучені Штати Америки160
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Wonderland The Flash (Vol. 2) #164–169 Сполучені Штати Америки2007 Сполучені Штати Америки144
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Blood Will Run The Flash (Vol. 2) #170–176

The Flash: Iron Heights

The Flash Secret Files #3

Сполучені Штати Америки2002 Сполучені Штати Америки240
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Rogues The Flash (Vol. 2) #177–182 Сполучені Штати Америки2003 Сполучені Штати Америки144
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Crossfire The Flash (Vol. 2) #183–191 Сполучені Штати Америки2004 Сполучені Штати Америки224
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Blitz The Flash (Vol. 2) #192–200 Сполучені Штати Америки2004 Сполучені Штати Америки224
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Ignition The Flash (Vol. 2) #201–206 Сполучені Штати Америки2005 Сполучені Штати Америки144
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Secret of Barry Allen The Flash (Vol. 2) #207–211, 213–217 Сполучені Штати Америки2005 Сполучені Штати Америки240
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Rogue War The Flash (Vol. 2) #212, 218, 220–225 Сполучені Штати Америки2006 Сполучені Штати Америки208
Серія №2 (1987–2006)
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Savage Velocity The Flash (Vol. 2) #1–18

Annual #1

Сполучені Штати Америки2020 Сполучені Штати Америки480
Сполучені Штати АмерикиThe Flash by Mark Waid Book One The Flash (Vol. 2) #62–68

Annual #4–5

Flash Special #1

Сполучені Штати Америки2016 Сполучені Штати Америки368
Сполучені Штати АмерикиThe Flash by Mark Waid Book Two The Flash (Vol. 2) #69–79

Annual #6

Green Lantern (Vol. 3) #30–31, 40

Сполучені Штати Америки2017 Сполучені Штати Америки432
Сполучені Штати АмерикиThe Flash by Mark Waid Book Three The Flash (Vol. 2) #80–94 Сполучені Штати Америки2017 Сполучені Штати Америки368
Сполучені Штати АмерикиThe Flash by Mark Waid Book Four The Flash (Vol. 2) #0, #95–105

Annual #8

Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки368
Сполучені Штати АмерикиThe Flash by Mark Waid Book Five The Flash (Vol. 2) #106–118

Impulse #10–11

Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки368
Сполучені Штати АмерикиThe Flash by Mark Waid Book Six The Flash (Vol. 2) #119–129

Green Lantern and The Flash: Faster Friends

Flash Plus Nightwing #1

material from Showcase '96 #12

DC Universe Holiday Bash #1

Сполучені Штати Америки2019 Сполучені Штати Америки440
Сполучені Штати АмерикиThe Flash by Grant Morrison & Mark Millar The Flash (Vol. 2) #130–141

Green Lantern (Vol. 3) #96

Green Arrow (Vol. 2) #130

material from The Flash 80-Page Giant #1

JLA Secret Files #1

Сполучені Штати Америки2016 Сполучені Штати Америки334
Сполучені Штати АмерикиThe Flash by Mark Waid Book Seven The Flash (Vol. 2) #142–150, #1000000

The Life Story of the Flash

material from The Flash Secret Files #1

Speed Force #1

The Flash 80-Page Giant #1

Сполучені Штати Америки2020 Сполучені Штати Америки448
Сполучені Штати АмерикиThe Flash by Mark Waid Book Eight The Flash (Vol. 2) #151–163

Annual #12

The Flash Secret Files #2

Сполучені Штати Америки2021 Сполучені Штати Америки400
Сполучені Штати АмерикиThe Flash By Geoff Johns Book One The Flash (Vol. 2) #164–176

The Flash: Iron Heights #1

Сполучені Штати Америки2015 Сполучені Штати Америки368
Сполучені Штати АмерикиThe Flash By Geoff Johns Book Two The Flash (Vol. 2) #177–188

The Flash: Our Worlds at War #1

The Flash Secret Files #3

DC First: Flash/Superman #1

Сполучені Штати Америки2016 Сполучені Штати Америки408
Сполучені Штати АмерикиThe Flash By Geoff Johns Book Three The Flash (Vol. 2) #189–200 Сполучені Штати Америки2016 Сполучені Штати Америки350
Сполучені Штати АмерикиThe Flash By Geoff Johns Book Four The Flash (Vol. 2) #201–213 Сполучені Штати Америки2017 Сполучені Штати Америки320
Сполучені Штати АмерикиThe Flash By Geoff Johns Book Five The Flash (Vol. 2) #214–225, #1/2

Wonder Woman (Vol. 2) #214

Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки336
Сполучені Штати АмерикиThe Flash Omnibus by Geoff Johns Volume 1 The Flash (Vol. 2) #164–176

The Flash: Our Worlds at War #1

The Flash: Iron Heights

The Flash Secret Files #3

Сполучені Штати Америки2011 Сполучені Штати Америки448
Сполучені Штати АмерикиThe Flash Omnibus by Geoff Johns Volume 2 The Flash (Vol. 2) #177–200

DC First: Flash/Superman #1

Сполучені Штати Америки2012 Сполучені Штати Америки648
Сполучені Штати АмерикиThe Flash Omnibus by Geoff Johns Volume 3 The Flash (Vol. 2) #201–225

Wonder Woman vol.2 #214

Сполучені Штати Америки2012 Сполучені Штати Америки656
The Flash: The Fastest Man Alive (2007–2008)
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Fastest Man Alive: Lightning in a Bottle Flash: The Fastest Man Alive #1–6 Сполучені Штати Америки2007 Сполучені Штати Америки144
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Fastest Man Alive: Full Throttle Flash: The Fastest Man Alive #7–13

All-Flash #1

a story fromDCU Infinite Holiday Special #1

Сполучені Штати Америки2007 Сполучені Штати Америки208
Серія №2 продовження (2007–2008)
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Wild Wests The Flash (Vol. 2) #231–237 Сполучені Штати Америки2008 Сполучені Штати Америки160
Серія №3 (2010–2011)
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Rebirth The Flash: Rebirth #1–6 Сполучені Штати АмерикиHardcover:2010

Softcover:2011

Сполучені Штати Америки168
Сполучені Штати АмерикиThe Flash Vol. 1: The Dastardly Death of the Rogues The Flash (Vol. 3) #1–8

The Flash Secret Files 2010

Сполучені Штати АмерикиHardcover:2011Softcover:2012 Сполучені Штати Америки228
Сполучені Штати АмерикиThe Flash Vol. 2: The Road to Flashpoint The Flash (Vol. 3) #9–12 Сполучені Штати АмерикиHardcover:2011Softcover:2012 Сполучені Штати Америки128
Сполучені Штати АмерикиThe Flash by Geoff Johns Book Six Final Crisis: Rogues' Revenge #1–3

The Flash: Rebirth #1–6

Blackest Night: The Flash #1–3

Сполучені Штати Америки2019 Сполучені Штати Америки384
Серія №4 (The New 52)
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Move Forward
УкраїнаФлеш. Книга 1. Тільки вперед
The Flash (Vol. 4) #1-8 Сполучені Штати Америки2012
Україна2019
Сполучені Штати Америки192

Україна192

Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Rogues Revolution
УкраїнаФлеш. Книга 2. Революція бунтарів
The Flash (Vol. 4) #0
The Flash (Vol. 4) #9-12
The Flash Annual (Vol. 4) #1
Сполучені Штати Америки2013
Україна2020
Сполучені Штати Америки176

Україна168

Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Gorilla Warfare
УкраїнаФлеш. Книга 3. Війна з горилами
The Flash (Vol. 4) #13-19 Сполучені Штати Америки2014
Україна2019
Сполучені Штати Америки176

Україна176

Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Reverse
УкраїнаФлеш. Книга 4. Навспак
The Flash (Vol. 4) #20-25 Сполучені Штати Америки2014
Україна2019
Сполучені Штати Америки176

Україна176

Сполучені Штати АмерикиThe Flash: History Lessons
УкраїнаФлеш. Книга 5. Уроки Історії
The Flash Annual (Vol. 4) #2
The Flash (Vol. 4) #26-29
Сполучені Штати Америки2015
Україна2020
Сполучені Штати Америки144

Україна144

Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Out of Time
УкраїнаФлеш. Книга 6. Час збіг
The Flash Annual (Vol. 4) #3
The Flash (Vol. 4) #30-35
The Flash: Futures End #1
Сполучені Штати Америки2015
Україна2021
Сполучені Штати Америки208

Україна208

Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Savage World
УкраїнаФлеш. Книга 7. Дикий Світ
The Flash (Vol. 4) #36-40
The Secret Origins (Vol. 3) #7
Сполучені Штати Америки2016
Україна2022
Сполучені Штати Америки144

Україна144

Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Zoom
УкраїнаФлеш. Книга 8. Зум
The Flash Annual (Vol. 4) #3
The Flash (Vol. 4) #41-47
Сполучені Штати Америки2016
Україна-
Сполучені Штати Америки224
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Full Stop
УкраїнаФлеш. Книга 9. Повний стоп
The Flash (Vol. 4) #48-52 Сполучені Штати Америки2016
Україна-
Сполучені Штати Америки168
Сполучені Штати АмерикиThe Flash by Francis Manapul and Brian Buccellato Omnibus The Flash (Vol. 4) #0–25, #23.1: Grodd #1, #23.2: Reverse-Flash #1, #23.3: The Rogues #1

The Flash Annual (Vol. 4) #1-2

Сполучені Штати Америки2016 Сполучені Штати Америки709
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Starting Line (DC Essential Edition) The Flash (Vol. 4) #0–12

The Flash Annual #1

Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки344
DC Відродження та Infinite Frontier
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Lightning Strikes Twice
УкраїнаФлеш: Блискавка б'є двічі
The Flash: Rebirth #1
The Flash (Vol. 5) #1-8
Сполучені Штати Америки2017 Сполучені Штати Америки216
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Speed of Darkness
УкраїнаФлеш: Швидкість темряви
The Flash (Vol. 5) #9-13 Сполучені Штати Америки2017 Сполучені Штати Америки128
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Rogues Reloaded
УкраїнаФлеш: Перезавантаження бунтарів
The Flash (Vol. 5) #14-20 Сполучені Штати Америки2017 Сполучені Штати Америки168
Сполучені Штати АмерикиBatman/The Flash: The Button

УкраїнаБетмен/Флеш: Кнопка

Batman (Vol. 3) #21-22

The Flash (Vol. 5) #21-22

Сполучені Штати Америки2017 Сполучені Штати Америки104
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Running Scared
УкраїнаФлеш: Наляканий біг
The Flash (Vol. 5) #23-27 Сполучені Штати Америки2017 Сполучені Штати Америки136
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Negative
УкраїнаФлеш: Негатив
The Flash (Vol. 5) #28-32 Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки128
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Cold Day In Hell
УкраїнаФлеш: Холодний день у пеклі
The Flash (Vol. 5) #34-38
Flash Annual (Vol. 5) #1
Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки128
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Perfect Storm
УкраїнаФлеш: Ідеальний шторм
The Flash (Vol. 5) #39-45 Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки184
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Flash War
УкраїнаФлеш: Війна Флешів
The Flash (Vol. 5) #46-51
Flash Annual (Vol. 5) #1
Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки160
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Reckoning of the Forces
УкраїнаФлеш: Розрахунок сил
The Flash (Vol. 5) #52-57 Сполучені Штати Америки2019 Сполучені Штати Америки160
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Force Quest

УкраїнаФлеш: Завдання сили

The Flash(Vol. 5) #58-63 Сполучені Штати Америки2019 Сполучені Штати Америки144
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Greatest Trick of All

УкраїнаФлеш: Найбільший трюк з усіх

The Flash(Vol. 5) #66-69

Flash Annual(Vol. 5) #2

Сполучені Штати Америки2020 Сполучені Штати Америки144
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Year One

УкраїнаФлеш: Рік перший

Flash(Vol. 5) #70-75 Сполучені Штати Америки2019 Сполучені Штати Америки168
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Death and the Speed Force

УкраїнаФлеш: Смерть і Сила Швидкості

The Flash(Vol. 5) #76-81 Сполучені Штати Америки2020 Сполучені Штати Америки144
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Rogues Reign

УкраїнаФлеш: Правління Бунтарів

The Flash(Vol. 5) #82-87 Сполучені Штати Америки2020 Сполучені Штати Америки152
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: The Flash Age

УкраїнаФлеш: Епоха Флеша

The Flash(Vol. 5) #88

The Flash #751-755

Flash Annual(Vol. 5) #3

the lead story from issue #750

Сполучені Штати Америки2021 Сполучені Штати Америки216
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Finish Line

УкраїнаФлеш: Фінішна лінія

The Flash #756-762 Сполучені Штати Америки2021 Сполучені Штати Америки168
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Wally West Returns

УкраїнаФлеш: Воллі Вест повертається

The Flash #763-771

The Flash 2021 Annual #1

Сполучені Штати Америки2022 Сполучені Штати Америки280
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: Eclipsed

УкраїнаФлеш: Затьмарений

The Flash #772-779 Сполучені Штати Америки2022 Сполучені Штати Америки216
Сполучені Штати АмерикиHeroes In Crisis: The Price and Other Stories The Flash (Vol. 5) #64–65

Annual #2

Batman (Vol. 3) #64–65

Green Arrow (Vol. 6) #45, 48–50

Сполучені Штати Америки2019 Сполучені Штати Америки248
Сполучені Штати АмерикиThe Rebirth Deluxe Edition Book 1 The Flash: Rebirth #1

The Flash (Vol. 5) #1–13

Сполучені Штати Америки2017 Сполучені Штати Америки336
Сполучені Штати АмерикиThe Rebirth Deluxe Edition Book 2 The Flash (Vol. 5) #14–27 Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки244
Сполучені Штати АмерикиThe Rebirth Deluxe Edition Book 3 The Flash (Vol. 5) #28–38

Annual #1

DC Universe Holiday Special #1

Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки264
Інші видання
Сполучені Штати АмерикиGreatest Flash Stories Ever Told Flash Comics #1, 66, 86

Comic Cavalcade #24

Showcase #4

The Flash (Vol. 1) #107, 113, 119, 124–125, 137, 143, 148, 179

DC Special Series #1

The Flash (Vol. 2) #2

Сполучені Штати АмерикиHardcover:1990

Softcover:1992

Сполучені Штати Америки288
Сполучені Штати АмерикиFlash: The Greatest Stories Ever Told Flash Comics #86, 104

The Flash (Vol. 1) #123, 155, 165, 179

DC Special Series #11

The Flash (Vol. 2) #91

Сполучені Штати Америки2007 Сполучені Штати Америки208
Сполучені Штати АмерикиFlash: A Celebration of 75 Years Flash Comics #1, 104

All-Flash #31 Showcase #4

The Flash (Vol. 1) #110, 123, 125, 174, 215, 233, 275

Superman #199

Crisis on Infinite Earths #8

The Flash (Vol. 2) #1, 0, 225

Secret Origins Annual #2

Flash: The Fastest Man Alive #1

Flash: Rebirth #1

Flashpoint #5

Flash (Vol. 3) #9

Сполучені Штати Америки2015 Сполучені Штати Америки472
Сполучені Штати АмерикиThe Flash: 80 Years of The Fastest Man Alive The Deluxe Edition Flash Comics #1, 89, 96

Showcase #4

The Flash (Vol. 3) #106, 110, 123, 155, 275, 300

The Flash (Vol. 2) #54, 91, 133, 182

The Flash (Vol. 4) #0

DC Holiday Special 2017 "Hope for the Holidays"

The Flash Giant (Vol. 1) #2 "previously unpublished story"

The Flash: Strange Confession"

Сполучені Штати Америки2019 Сполучені Штати Америки400
Сполучені Штати АмерикиFlash Rogues: Captain Cold Showcase #8

The Flash (Vol. 1) #150, 297

The Flash (Vol. 2) #28, 182

Flashpoint: Citizen Cold #1

Flash (Vol. 3) #6, 17

Flash Secret Files #3

Сполучені Штати Америки2018 Сполучені Штати Америки160
Сполучені Штати АмерикиFlash Rogues: Reverse-Flash The Flash (Vol. 1) #139, 283

The Flash (Vol. 2) #197

The Flash vol.3 #8

The Flash (Vol. 4) #23.2

The Flash (Vol. 5) #25

Batman (Vol. 3) #21

an entry fromWho's Who: The Definitive Directory of the DC Universe #19

Сполучені Штати Америки2019 Сполучені Штати Америки168
Сполучені Штати АмерикиSuperman vs. The Flash Superman #199

The Flash (Vol. 1) #175

World’s Finest Comics #198–199

DC Comics Presents #1–2

Сполучені Штати Америки2005 Сполучені Штати Америки208
Сполучені Штати АмерикиWonder Woman: The Cheetah Wonder Woman (Vol. 1) #6, 274–275

Wonder Woman (Vol. 2) #9, 214

The Flash (Vol. 2) #219

Justice League (Vol. 2) #13–14

Wonder Woman (Vol. 3) #23.1

Wonder Woman (Vol. 5) #8

Сполучені Штати Америки2020 Сполучені Штати Америки216
Сполучені Штати АмерикиJustice League: Endless Winter Justice League: Endless Winter #1–2

The Flash (Vol. 1) #767

Superman: Endless Winter Special #1 Aquaman vol. 8 #66

Justice League (Vol. 4) #58

Teen Titans: Endless Winter Special #1

Justice League Dark (Vol. 2) #29

Black Adam: Endless Winter Special #1

Сполучені Штати Америки2021 Сполучені Штати Америки232
Сполучені Штати АмерикиLife Story of the Flash Original Graphic Novel Сполучені Штати АмерикиHardcover:1997

Softcover:1998

Сполучені Штати Америки96
Сполучені Штати АмерикиFlash & Green Lantern: The Brave and the Bold Flash and Green Lantern:The Brave and the Bold #1–6 Сполучені Штати АмерикиSoftcover: 2001

Deluxe Edition:2019

Сполучені Штати Америки144
Сполучені Штати АмерикиFlash: Mercury Falling Impulse #62–67 Сполучені Штати Америки2009 Сполучені Штати Америки144
Сполучені Штати АмерикиFlash: Season Zero Flash: Season Zero #1–12 Сполучені Штати Америки2015 Сполучені Штати Америки264

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]