Шаблон:UF-date-part

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Цей шаблон також повертає дату, що схована шляхом використання CSS,у форматі ISO 8601 що необхіний для одного чи більше наступних мікроформатів:

Зазвичай, але не завжди, всередині інфо-картки або схожого шаблону чи таблиці.

hCard використовується зазвичай для опису організацій, місця зустрічі, та схожому використанні. Використовуйте: {{Дата народження}} для опису людей.

Також, {{End date}} повертає дату як hCalendar'і (class="dtend").

Дивіться також вікіпедіа-проєкт "мініформати" для подальших деталей.

Обмеження[ред. код]

Цей шаблон не має повноважень мати справу з датами у форматі не-Грегоріанського календаря. Також, ISO 8601 вимагає взаємного погодження між тими хто обмінюється інформацією до того як використовувати роки поза межами 1583-9999 CE(Грегорианського стилю). В наслідок цього, використання цього шаблону для не-Грегоріанських дат або дат що знаходяться за межами дії Григоріанського стилю вважаються "неправдивим" ствеоженням відповідності стандарту ISO 8601 .

Будь-який редактор що стикається з таким використання має змінити дату на формат у вигляді звичайного тексту(без шаблону); або ж якщо він відчуває впевненість у тому що він робить, почати обговорення цього випадку на сторінці обговорення відповідного шаблону.