Ядерна родина

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ядерна родина
англ. Nuclear Family
Жанр Постапокаліпсис, біологічна зброя, фантастика, драма, хорор, пригоди, політика
Режисер Кайл Ренкін
Продюсер Хайме Берк, Клей Макколл Кілі, Корін Немек
Сценарист Кайл Ренкін
У головних
ролях
Корін Немек
Рей Вайз
Даніель Гарріс
Кінсі Паккард
Шарон Лоуренс
Лі Аренберг
Поліна Кон
Кінокомпанія Cocksure Entertainment
Тривалість ~ 89
Мова англійська
Країна США
Рік 2012
IMDb ID 1615159

«Ядерна родина» (англ. Nuclear Family) — постапокаліптичний американський фільм режисера Кайла Ренкіна про родину, яка пережила ядерний вибух і змушена виживати в ізольованій зоні ураження. Прем'єра фільму відбулася 15 жовтня 2012 року (США). Місця зйомок: Топанга Каньйон, Woodland Hills, Лос-Анджелес, Каліфорнія, США.

Сюжет[ред. | ред. код]

Історія молодої пари, Джона і Лінн, які намагаються вижити в лісі після ядерної катастрофи разом з маленькою донькою. Зі своєю 11-річною дочкою Поліною вони в пошуках зниклого безвісти 8-річного сина, Гранта. Тим часом, сучасне суспільство розпалося, і сім'я повинна бути на крок попереду бандитів, для яких беззаконня, жорстокість, зґвалтування, грабунок і нищення стали способом життя. Постійно відкриваються їм нові таємниці, хоча вони намагалися перебувати у лісах, ховатися і міняти місцезнаходження.

Вони натикаються на банду, яка знає де їх син. Згодом, виявляється, що вибух над містом був не ядерним, але уся територія ізольована кордоном. Справжня причина — витік синтезованих сполучень, які викликають у людей лють та безконтрольні тваринні інстинкти. Вчена, що синтезувала ці сполуки, зібрала навколо себе деяких виживших, а також дітей, і переховується від військових, які мають на меті віднайти її і використати знов.

Актори[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]