34-й батальйон

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
34-й батальйон
The 34th Battalion
Жанр Військова драма
Режисер Люк Спарк
Продюсер Люк Спарк
Сценарист Ян Спарк
У головних
ролях
Люк Гемсворт
Вінні Джонс
Клер Ван дер Бум
Кінокомпанія SparkeFilms History Design
Дистриб'ютор Camelot Entertainment Group
Тривалість 96 хв.
Мова англійська
Країна Австралія Австралія
Кошторис $25 млн
IMDb ID 2402709
the34thbattalionmovie.com

«34-й батальйон» (англ. The 34th Battalion) — австралійський військовий фільм, режисер і продюсер — Люк Спарк. Сюжет оповідає про чотирьох друзів з Мейтленда, Новий Південний Уельс, які приєднуються до Першої Світової війни у складі 34-го батальйону Західного фронту. Фільм заснований на реальних подіях, що сталися з 34-м батальйоном у 1916 р.

Сюжет[ред. | ред. код]

Австралія, 1916 рік. Після великої кількості загиблих у Галліполі, група друзів змушені вибирати між своїм життям у себе вдома чи службовим обов'язком у Франції. Скоро вони випробовують свої характери у найгірших боях, які коли-небудь бачив світ.

Ролі[ред. | ред. код]

Виробництво[ред. | ред. код]

У жовтні 2012 р. Camelot Entertainment Group оголосила про придбання прав на розповсюдження фільму, бюджет якого, за оцінками, складе 25 мільйонів доларів. Сценарій написаний дуетом батька та сина, Люком та Яном Спарком, режисерський дебют Люка. У жовтні 2014 року Люк Спарк заявив в інтерв'ю, що фільм знаходиться на заключних етапах фінансування.[1]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. FROM SPIELBERG TO THE SUNSHINE STATE - QNEWS CHATS WITH FILMAKER LUKE SPARKE. Архів оригіналу за 16 березень 2015. Процитовано 6 травень 2016. 

Посилання[ред. | ред. код]