4 Words (To Choke Upon)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
4 Words (To Choke Upon)
Сингл Bullet for My Valentine
з альбому The Poison
Випущений 28 березня 2005
Формат Вініл, CD
Жанр металкор
Мова Англійська
Автор пісні Меттью Так,
Майкл Педжет,
Майкл Томас,
Джейсон Джеймс
Тривалість 3:47
Лейбл Visible Noise
Продюсер Колін Річардсон
Хронологія синглів Bullet for My Valentine
Попередній
←
Suffocating Under Words of Sorrow (What Can I Do)
(2005)
Наступний
→

«4 Words (To Choke Upon)» (укр. Чотири слова, якими можна задушитися) — це перший сингл валлійського металкор-гурту Bullet for My Valentine, з їх дебютного альбому «The Poison». Продюсером виступив Колін Річардсон[1].

Про сингл[ред. | ред. код]

Пісня розповідає про події та переживання гурту у той час, коли вони ще називалися Jeff Killed John, коли багато хто говорив їм про те, що вони нічого не доб'ються. Ці самі «Чотири слова, які задушать тебе» — «Look at me now» (подивися на мене зараз) є посланням для тих, хто не вірив в успіх команди.

«Це найперша пісня, записана гуртом Bullet for My Valentine. Коли я писав цю пісню, у нас не було контракту або будь-якого договору. Ця пісня — великий "середній палець" для тих, хто говорив що ми нічого не зможемо досягти. Вона також доводить, що ми не хочемо бути як Lostprophets. Адже багато хто нам спочатку говорив, що ми намагаємося їх імітувати. А це обурювало нас та доводило до кипіння мою кляту кров!»

Меттью Так

На стороні Б компакт диску з синглом була записана пісня «Curses» (видана вперше). Також пісня стала саундтреком до ігор «Madden NFL 06»[2] та «NHL 06».

Список композицій[ред. | ред. код]

#НазваТривалість
1.«4 Words (To Choke Upon)»3:47
2.«Curses» (вперше)4:36
Загальна тривалість 8:23

Учасники запису[ред. | ред. код]

Інформація про учасників запису запозичена з сайту AllMusic[3]:

Примітки[ред. | ред. код]

  1. The Poison - Bullet for My Valentine | Credits | AllMusic (англ.). Архів оригіналу за 29 липня 2021. Процитовано 29 липня 2021. 
  2. (англ.) Madden NFL 06 Soundtrack — Music News at IGN. Music.ign.com. Архів оригіналу за 22 серпня 2013. Процитовано 17 серпня 2012. 
  3. Four Words (To Choke On) - Bullet for My Valentine | Credits | AllMusic (англ.). Архів оригіналу за 29 липня 2021. Процитовано 29 липня 2021. 

Посилання[ред. | ред. код]