A Pain That I'm Used To

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
A Pain That I’m Used To
Сингл Depeche Mode
з альбому Playing the Angel
Випущений 12 грудня 2005
Формат CD
Сторона Б «Newborn»
Записаний 2005
Жанр Альтернативна танцювальна музика[en], Індастріал-рок
Композитор Мартін Гор
Тривалість 4:11 (album version)
3:23 (radio edit 1)
3:27 (radio edit 2)
Лейбл Mute Records
Продюсер Бен Хіллер
Хронологія синглів Depeche Mode
Попередній
←
Precious
(2005)
Suffer Well
(2006)
Наступний
→

«A Pain That I'm Used To» — другий сингл з альбому «Playing the Angel» групи Depeche Mode, що вийшов 12 грудня 2005.

Огляд[ред. | ред. код]

Сингл містить ремікси від товаришів Depeche Mode Goldfrapp і Jacques Lu Cont. Існують дві радіоверсії пісні: перша є реміксом, а друга відрізняється більш електронним звучанням.

Спочатку пісня «Better Days» мала стати бі-сайдом до синглу. Але практично перед самим релізом в треклист була внесена пісня «Newborn», а «Better Days» стала бі-сайдом до наступного синглу групи «Suffer Well». «Newborn» — повільна, лірична пісня, що переходить до приспіву в більш жорстку. Серед бі-сайдів ця пісня користується великою популярністю у фанатів Depeche Mode.

Сингл був випущений на фізичних носіях у Великій Британії і Європі . У США відбувся реліз тільки ITunes-версії. Пісня досягла 15-го місця у британському чарті. У США пісня дебютувала на 45-му місці в Hot Dance Music/Club Play, але через деякий час піднялася до 6-го.

Кліп знято режисером Уве Фледом, який до цього зняв кліп до пісні «Precious». У відео учасники Depeche Mode, а також концертний член групи барабанщик Крістіан Айгнер грають на невеликій сцені під час автогонки. Відеокліп відрізняється більшою динамічністю, на відміну від попереднього кліпу на пісню «Precious».

Посилання[ред. | ред. код]