Adept

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Adept
фотографія
Основна інформація
Жанр Пост-хардкор
Металкор
Роки 2004 - до тепер
Країна Швеція Швеція
Місто Trosad
Лейбл Napalm Records, Panic & Action
Склад Роберт Юнг
Філіп Бренделіус
Густав Літхаммер
Колишні
учасники
Якоб Пеппініемі
Ендрю Браєрлі Крамер
Тобіас Отоссон
Андреас Карлссон
Гебріел Хелмарк
Джеррі Репо

Adept у Вікісховищі

ADEPT — шведський гурт, що грає в стилі пост-хардкор. На даний момент до групи входять музиканти Роберт Юнг (вокал), Густав Літхаммер (лід-гітара) і Філіп Бренделіус (бас-гітара).

Формування гурту[ред. | ред. код]

Гурт був заснований у 2004. У тому ж році випустили своє перше демо «Hopeless Illusions». Їхній перший міні-альбом «Hopeless Illusions», випущений роком пізніше.

Через великий успіх і швидко зростаючу популярність на батьківщині гурту, лейбл «Panic & Action» запропонував контракт ADEPT. 4 лютого 2009 гурт випустив свій перший повноформатний альбом під назвою «Another Year of Disaster». У 2010 році музиканти виступили з гастролями у Німеччині з гуртом Her Bright Skies, який теж уклав контракт з «Panic & Action». Тур складався з 6 концертів в Гамбурзі, Берліні, Оснабрюке, Мюнхені, Штутгарті і Кельні. У серпні 2010 року гурт почав роботу над наступним альбомом. Музиканти працювали з Фредеріком Нордстремом, досвідченим музичним продюсером, який мав досвід роботи з In Flames, Bring Me The Horizon і At The Gates. 11 березня 2011 ADEPT випустили свій другий альбом під назвою «Death Dealers». У тому ж році гурт випустив сингл "Riot In Everyone". Пісня є кавером гурту Crashdiet. 22 березня 2013 вийшов третій студійний альбом під назвою «Silence the World».

У 2015 році заявили про те, що хочуть записувати музику іншого стилю й через це покидають лейбл та будуть самі записувати альбом Sleepless. Однак, пізніше заявили, що підписуються на лейбл Napalm Records. Альбом вийшов 19 лютого 2016 року.

29 серпня 2016 перед туром по Росії та Білорусі гурт записав відеозвернення, у якому заявив про те, що гітарист Джеррі Репо та ударник Габріель Хеллмарк покинуть гурт після туру.

Дискографія[ред. | ред. код]

Студійні альбоми[ред. | ред. код]

Міні-альбоми[ред. | ред. код]

  • Hopeless Illusions 2004
  • When the Sun Gave Up the Sky 2005
  • The Rose Will Decay 2006

Джерела[ред. | ред. код]

  1. Adept [Архівовано 7 листопада 2013 у Wayback Machine.]
  2. Adept [Архівовано 27 січня 2014 у Wayback Machine.]