Capsule

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Capsule»
фотографія
Основна інформація
Жанр альтернативний рок, J-Rock, поп, електропоп, хаус
Роки 1997 - донині.
Країна Японія Японія
Місто Токіо
Лейбл Японія contemode
Склад Ясутака Накаті,
Тосіко Косідзіми
capsule-official.com(яп.)

Capsule у Вікісховищі

Capsule (яп. カプセル) - японська Shibuya Kei група. Hardcore-гурт з США (Dippy/RoboticEmpire). Capsule - електронна група, що складається з Ясутака Накаті (яп. ヤスタカ 中田) і Тосіко Косідзіми (яп. としこ こしじま).

Подробиці[ред. | ред. код]

У їх музиці відчувається особливий художній естетизм. Вони змішують у своїх роботах електроніку, хаус, диско-панк, лаунж і рок. Вони також стежать за модою. Ця група відносить себе до жанру Shibuya-kei, для якого характерна суміш джазу, попа і електропопа.

Capsule з'явилися в 1997-му році, коли Ясутака Наката і Тосіко Косідзіма познайомилися на фестивалі TEENS 'MUSIC FESTIVAL в префектурі Хокуріку.

Ясутака Наката - успішний музикант, який займається продюсуванням своєї групи, визначенням її творчого розвитку, їх концепції та стилю. І саме він пише тексти і пише музику. Тосіко Косідзіма - голос групи.

У 2001-му році вони почали активно записуватися випустивши свій перший сингл «Сакура» (さくら) на «Yamaha Music».

У 2003-му Ясутака Наката створив свій власний лейбл - contemode, на якому продюсував такі групи, як Nagisa Cosmetic, copter4016882, Meg і жіноче тріо Perfume, про які він часто згадує у своєму блозі. Ясутака Наката також написав кілька пісень для музикантів свого лейблу, а ще для m-flo. І все це крім його роботи по створенню альтернативних аранжувань і реміксів. Він відпрацював діджеєм на популярних клубних заходах, на показах дизайнерів, модних журналів і таке інше. У ньоґо збереглися тісні зв'язки зі світом моди.

Учасники гурту[ред. | ред. код]

  • Ясутака Наката (яп. ヤスタカ 中田)
  • Тосіко Косідзіма (яп. としこ こしじま)

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]