Factum Group

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Factum Group
чеськ. Factum Group s.r.o. v likvidaci (13 січня 2016)[1]
Тип холдинг
Форма власності товариство з обмеженою відповідальністю[d]
Засновано 1991
Засновник(и) Aldis Paulins
Закриття (ліквідація) 5 квітня 2019[1]
Штаб-квартира Чехія, Прага
Ключові особи Aldis Paulins
Pavel Zabloudil
Vendula Kirschnerová
Послуги Маркетингові дослідження
Дочірні компанії Factum Bel (Білорусь), Factum Invenio (Чехія), Faktum & Ariko (Естонія), IM Leipzig (Німеччина), James & Tailor (Угорщина), FACTUM (Латвія), Market Research and Analysis group RAIT Ltd. (Литва), RMG (Польща), Factum Invenio (Словаччина), Factum Group Ukraine (Україна), Analytics (Росія)
factum-group.com

Factum Group — партнерство професійних дослідницьких агентств, що обслуговують клієнтів всередині держави та за кордоном як з головного офісу, так і через місцевих представників.

Профіль компанії[ред. | ред. код]

Factum Group пропонує повний спектр послуг (у тому числі спеціалізовані фірмові рішення) для внутрішньодержавних і міжнародних досліджень в Центральній і Східній Європі.

Надає науково-дослідницькі комплексні та інноваційні послуги, щоб задовольнити замовників з високими вимогами, що шукають досвід у проблемах і різноманітності швидкого розвитку регіонів Центральної та Східної Європи.

Є ідеальним місцем для дослідницьких замовників, які спрямовані на покращення дохідності дослідницьких інвестицій, і тих, хто цінує творчість, індивідуальний підхід і взаємодію з досвідченими фахівцями.

Члени партнерства[ред. | ред. код]

Карта членів холдингу Factum Group (відмічені помаранчевим кольором)

Factum Group є спільним підприємством високопрофесійних, приватних та місцевих компетентних дослідницьких агентств, що діють в різних країнах, а саме:

Методи досліджень[ред. | ред. код]

На основі найкращих практик партнерів та їхньо досвіду, холдинг пропонує широкий спектр дослідницьких рішень, таких як:

AdWise[ред. | ред. код]

AdWise є унікальним, простим і гнучким інструментом дослідження, який пророкує успіх чи невдачу комерційній комунікації, а також дозволяє оцінити ефективність маркетингу. Не тільки купи чисел, які не нададуть можливості ознайомитись з результатами опитування; орієнтація на простоті і детальному аналізі. Надання чіткої рекомендації про те, що можна поліпшити і надання консультація з питань стратегічної маркетингової комунікації.

Марка Зобов'язання (Brand Commitment)[ред. | ред. код]

Brand Commitment є складним, гнучким і простим у використанні інструментом дослідження, який зображує психологічні ланки споживачів/клієнтів і брендів, продуктів або послуг. Це допомагає передбачити утримання від покупки, а також потенціал придбання серед покупців конкуруючої фірми.

Аналіз людських ресурсів[ред. | ред. код]

Віддані співробітники є ключем до задоволених і відданих клієнтів. Аналіз людських ресурсів (Human Resource Analysis) є видатним, складним інструментом дослідження для комплексного аналізу клімату компанії.

Онлайн-поставки даних[ред. | ред. код]

ODD (On-line Data Delivery) — інформаційні потоки, спрямовані на клієнта, який має можливість переглянути дані он-лайн через вебпортал відповідно до потреб фактичного клієнта.

SegmentValue[ред. | ред. код]

SegmentValue — метод, призначений для визначення відмінних сегментів ринку, що надають можливість уявити найбільш релевантні ринкові умови і клієнтські бізнес-потреби. Це дозволяє сегментувати з найвищим рівнем диференціації.

Представництво в Україні[ред. | ред. код]

Factum Group Ukraine[ред. | ред. код]

Factum Group Ukraine — динамічна структура, орієнтована на професіоналізм та інноваційні дослідницькі рішення, що гарантують високу якість дослідницьких проектів. Підхід Factum Group Ukraine в дослідженнях спрямований на пошук споживчих інсайтів і формування прикладних рекомендацій для прийняття рішень.

Factum Group Ukraine — член професійних асоціацій ESOMAR, ВРК.

Місія Factum Group Ukraine — змістовне лідерство в маркетингових дослідженнях: удосконалення через розвиток методології, якості, технології аналізу і самого ринку маркетингових досліджень для внеску у розвиток бізнесу клієнтів.

Джерела[ред. | ред. код]