Mass Effect Galaxy

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Mass Effect Galaxy
Розробник BioWare
Видавець Electronic Arts
Дистриб'ютор App Store
Жанр(и) RPG
Платформа  iOS
Дата випуску 22 червня 2009
Режим гри Сінглплеєр
Творці
Ігродизайнер(и) Кейсі Хадсон
Технічні деталі
Рушій Torqued
Носій цифрова дистрибуція
Mass Effect
Попередня гра Mass Effect
Наступна гра Mass Effect 2
Офіційний сайт
CMNS: Mass Effect Galaxy у Вікісховищі

Mass Effect Galaxy — відеогра, випущена для iPhone і iPod Touch у червні 2009 року, побічна гра серії Mass Effect. Показує «історію між епізодами», розповідаючи про події, що відбулися у всесвіті Mass Effect без участі капітана Шепарда.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Гра виконана в мультиплікаційному стилі, основний ігровий процес складається зі стрілянини та застосування спеціальних здібностей керованого персонажа. Гравець бачить світ згори, праворуч розміщені елементи керування стрільбою, захистом і спеціальними здібностями. Між місіями відбуваються діалоги з анімованими портретами і варіантами відповіді.

Сюжет[ред. | ред. код]

Головний герой — Джейкоб Тейлор, відставний солдат Альянсу, який приєднується до команди Шепарда в Mass Effect 2. Події гри починаються на борту корабля «Арктуріанський Нефрит», де гравцю належить відбити атаку батаріанських терористів. Після прибуття на Цитадель Джейкоба знаходить його колишній командир, майор Дерек Ізунамі, який пропонує йому взяти участь у розслідуванні хвилі батаріанських злочинів. Гравцеві належить вирушити на станцію «Картагена» і зустрітися з Мірандою Лоусон, яку ми теж побачимо в команді. Вона надасть гравцеві інформацію про можливу атаку терористами посла батаріанців, відправленого для укладання мирного договору з Альянсом Систем, і дасть кілька зачіпок. У процесі розслідування гравець відвідує Тортугу, станцію Ан'кедар і планету Бекке й довідується інформацію про вірус, який екстремісти збираються використовувати й про те, що справжня ціль — Рада Цитаделі, а посол не жертва, а виконавець. Джейкоб негайно вирушає на Цитадель і встигає запобігти теракту[1]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Mass Effect 2 / Статті / Mass Effect Galaxy / Сюжет Mass Effect Galaxy. Архів оригіналу за 17 січня 2010. Процитовано 10 лютого 2011.

Посилання[ред. | ред. код]