New School

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
приклад тату стилю new school

New School — стиль татуювання що вирізняється сміливістю, зухвалістю, яскравістю та агресивністю. Він включаю в себе сучасний та фантастичний дизайни[1], що відрізняється від стилю old school-тату тим, що вони містять складніші змішування і нюанси градацій з обширною палітрою кольорів[2].

Історія[ред. | ред. код]

Після Другої світової війни, татуювання стали асоціюватися зі злочинцями та неповнолітніми правопорушниками. Внаслідок практики недостатньої стерилізації виник спалах гепатиту в 1961 році[3], і індустрія тату стала навіть ще підпільнішою. Але після прийняття нового законодавства та покращень у галузі охорони здоров'я, зацікавлення в татуюваннях було поновлено молодим поколінням, що і призвело до появи стилю new school, яким ми його сьогодні бачимо. Нові технології в поєднанні зі свіжими ідеями призвели до нових тату, які були яскравими, сміливими та використовували нові принципи[4].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Hudson, Karen L. New school tattoo art. About.com. Архів оригіналу за 7 липня 2013. Процитовано 28 травня 2010.
  2. Tattoo Style Reference. YellowMan. Архів оригіналу за 7 липня 2013. Процитовано 28 травня 2010.
  3. Watkins, Terry. Tattoo's Deadly Little Secret. Dial-the-Truth Ministries. Архів оригіналу за 7 липня 2013. Процитовано 28 травня 2010.
  4. Popola, Jaclyn. Tattoo Ideas: New School vs. Old School. HubPages. Архів оригіналу за 7 липня 2013. Процитовано 2 травня 2013.