Pop the Trunk

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Pop the Trunk»
Пісня Yelawolf
з альбому Trunk Muzik 0-60
Випущено 27 липня 2010
Формат Завантаження музики
Тип Сингл
Записано Columbia Sounds
(Колумбія, Південна Кароліна)
Жанр Хардкор-реп
Тривалість 3:48
Лейбл Ghet-O-Vision Entertainment, Interscope
Автор слів Майкл Ета, Вільям Вашингтон
Продюсер

WillPower

Хронологія синглів Yelawolf
Попередній
←
«I Just Wanna Party»
(2010)
Наступний
→

«Pop the Trunk» — сингл американського репера Yelawolf, виданий 27 липня 2010 р. Пісня спершу з'явилася на мікстейпі Trunk Muzik. Трек є найвідомішою композицією виконавця.[1]. Концепція пісні обертається навколо життя в Ґадсдені, штат Алабама, де виріс репер. Yelawolf просто описує своє оточення й різні події, свідком котрих він став. Виконавець заявив в інтерв'ю, що «Pop the Trunk» став першим треком, записаним для Trunk Muzik, перший куплет є по суті проявом поваги до вітчима, який виховав його.[2] Назва пісні — сленговий вираз, що означає «дістати вогнепальну зброю з багажника автівки».

Відеокліп[ред. | ред. код]

Сюжет відео придумав Yelawolf. Режисер: Motion Family. Кліп включає в себе різні елементи культури сільського Півдня США. Першу частину зняли в батьківському домі репера, у лісистому районі Ґадсдену. Матір сокиркою рубає м'ясо на ґанку, над головою у неї висить мертвий олень. Вітчим ремонтує старий пікап Chevrolet, бере помповий дробовик Моссберґ, вбиває грабіжника, котрий увірвався на його приватну територію.

У другій сцені Yelawolf сидить на задньому сидінні Chevrolet Monte Carlo й активно читає реп. Приятель виконавця, Shawty Fatt, заїжджає на стоянку винної крамниці й помічає людину, з якою той мав суперечку, дістає з багажника зброю й вбиває її, після чого тікає з Yelawolf на машині. Більша частина кліпу знята вночі, це надає відео моторошну атмосферу. Між основною сюжетною лінією присутні кадри, в яких виконавець читає реп із палаючим відром для сміття на задньому плані, на звалищі металобрухту та в інших місцях (зазвичай на холоді).[3]

Список пісень[ред. | ред. код]

Цифровий сингл
  1. «Pop the Trunk» — 3:48

Посилання[ред. | ред. код]

  1. Архівована копія. Архів оригіналу за 31 грудня 2012. Процитовано 31 грудня 2012. 
  2. Архівована копія. Архів оригіналу за 29 січня 2011. Процитовано 31 грудня 2012. 
  3. Архівована копія. Архів оригіналу за 9 лютого 2013. Процитовано 31 грудня 2012.