SBA Communications

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
SBA Communications
Тип бізнес і публічна компанія
Галузь телекомунікації[d]
Засновано 1989
Штаб-квартира Бока-Ратон
Член ITU Telecommunication Development Sectord[1]
sbasite.com(англ.)

SBA Communications — американський інвестиційний фонд нерухомості, що володіє і обслуговує вежі та інші споруди, які використовуються для стільникового зв'язку в Сполучених Штатах Америки, а також в Канаді, Центральній Америці та Південній Америці.[2] Станом на 2020 рік компанія володіє близько 30000 веж стільникового зв'язку, їх найбільший ринок — Бразилія, де фонд володіє понад 10000 вежами.[3] Фонд надає різні послуги з розробки та проектування мереж, аудит локацій, пошук потенційних місць розташування веж та антен, допомога при купівлі або оренді локацій, допомога в отриманні дозволів, будівництво веж, встановлення антен, встановлення, введення в експлуатацію та технічне обслуговування радіообладнання.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. https://www.itu.int/hub/membership/our-members/directory/?myitu-industry=true&request=sector-members
  2. SBAC Profile | SBA Communications Corporation Stock — Yahoo Finance. finance.yahoo.com (амер.). Архів оригіналу за 1 жовтня 2021. Процитовано 22 вересня 2018.
  3. Sba Communications Corp. U.S. Securities and Exchange Commission. Архів оригіналу за 1 жовтня 2021. Процитовано 21 жовтня 2020.

Посилання[ред. | ред. код]