Shoulder to the Wheel

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Shoulder to the Wheel»
Пісня Saves the Day
з альбому Through Being Cool
Випущено 2000
Тип пісня, сингл, відео
Записано 1999
Жанр поп-панк
Мова англійська
Тривалість 3 хв. 23 сек.
Хронологія Saves the Day
«The Choke»
(1998)
«Shoulder to the Wheel»
(2000)
«At Your Funeral»
(2001)

«Shoulder to the Wheel» (укр. Дослівно: Пліч об колесо) — сингл гурту Saves the Day з альбому Through Being Cool 2000 року. Сингл був виданий на початку 2000 року. До пісні був відзнятий перший відеокліп гурту.

Відео[ред. | ред. код]

Відео було відзняте та представлене 2000 року. Напочатку відео показано хлопця, що працює таксистом (згідно з текстом його ім'я — Дейв[1]), що розглядає малюнок з написом «Party tonight», а також у місцевому клубі Saves the Day готуються до концерту. Після цього до нього підходить вокаліст Кріс Конлі та просить підвезти його. Також у їхній автомобіль сідають троє хлопців, переодягнених у рок-виконавців, що дають водієві той-самий малюнок з написом. Після цього до них приєднуються прихильники регбі, жінки, а також інши замовники, що вручають йому один і той-самий малюнок з проханням відвезти всіх за однією адресою (при цьому Кріс Конлі завжди залишається у автомобілі). Наприкінці відео водій, вокаліст, а також всі клієнти вриваються до клубу, де має місце концерт Saves the Day і намагаються проштовхнутися через чергу фанатів.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Архівована копія. Архів оригіналу за 4 березня 2016. Процитовано 28 вересня 2013.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)

Посилання[ред. | ред. код]