Suzuki Kizashi

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Suzuki Kizashi
Suzuki Kizashi 2.4 4x4 CVT
Виробник Suzuki
Роки виробництва 2009-2016
Попередник(и) Suzuki Verona
Стиль кузова седан
Двигун(и) Бензиновий двигун
Колісна база 2700 мм
Довжина 4650 мм
Ширина 1820 мм
Висота 1480 мм
Маса 1495-1605 кг
Подібні Citroën C5
Honda Accord
Volkswagen Passat
Ford Mondeo
Mazda6
Opel Insignia
Peugeot 407
Renault Laguna
Toyota Avensis
Subaru Legacy
Suzuki Kizashi 2.4 4x4 CVT

Suzuki Kizashi — це автомобілі середнього класу (Клас D), що виробляються компанією Suzuki з 2009 року. Харизматичний Kizashi очолює лінійку бренду Suzuki. Доступний з переднім та повним приводом, п'ятимісний Kizashi пропонує збалансовану ціну, точне рульове управління, потужність та економічність. Автомобіль виділяється вишуканістю інтер'єру та привабливістю екстер'єру.

Седан Suzuki Kizashi представлений у моделях: SE, GTS Sport і SLS Sport.    

Модель початкового рівня постачається з функцією відмикання дверей без ключа, двозонним клімат-контролем, кнопковим запуском, спортивними передніми сидіннями, вентильованими задніми сидіннями, телескопічним кермом з елементами управління аудіо системою, вісьмома подушками безпеки та 17-дюймовими литими дисками коліс.    

Топова модель запропонує: шкіряну обшивку, передні сидіння з підігрівом, склоочисники з сенсорами дощу, задні сенсори паркування, дзеркала заднього виду з підігрівом, дзеркала з авто затемненням та функцію дистанційного відкривання дверей гаражу.    

Моделі GTS Sport та SLS Sport отримали понижену підвіску. Супутникова навігація, яка колись входила до переліку опцій, з 2013 року стала частиною інформаційно-розважальної системи на ряду з камерою заднього виду, функцією відслідковування трафіку у режимі реального часу, Bluetooth потоковим аудіо та можливістю управління за допомогою голосових команд[1].    

Двигун[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Як ми тестували Suzuki Kizashi. automoto.ua. Архів оригіналу за 4 листопада 2016. Процитовано 4 листопада 2016.

Посилання[ред. | ред. код]