Teen Vogue

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Teen Vogue
Teen Vogue
Корі Буш на цифровій обкладинці січневого випуску, 2021
Країна видання США
Тематика мода, знаменитості
Періодичність виходу щомісячно
Мова англійська
Головний редактор Емі Естлі (Amy Astley)
Редактор Lindsay Peoples Wagnerd
Власник Advance Publicationsd
Видавець Advance Publications
Засновано 2003
ISSN-L 1540-2215
ISSN 1540-2215

TeenVogue.com

«Teen Vogue» — американський журнал для підліткової дівочої аудиторії, одна з версій журналу «Vogue». Тематика журналу фокусується на моді, знаменитостях та інформації про останні події індустрії розваг[1] .

Опис[ред. | ред. код]

Журнал публікується в невеликому форматі 6¾"x9"[2], що дозволяє візуально унікалізувати його на полицях поряд з іншими журналами.

Зміст журналу[ред. | ред. код]

Тематика журналу розподілена по базовим захопленням підлітків, хоча і показує більш глянсовий контент, що є частиною шаблону подання інформації журналом «Vogue».

Раз на рік журнал «Teen Vogue» проводить вечірку для свого осіннього видання під назвою Young Hollywood. Ця подія є популярною серед відвідувань голлівудським соціумом[3].

На обкладинку журналу зазвичай потрапляють молоді й знамениті дівчата. Також «Teen Vogue» завжди публікує статтю в журналі про того, хто знаходиться на обкладинці. Іноді на обкладинку потрапляють і хлопці, а саме — Зак Ефрон, Тейлор Лотнер, Деніел Редкліфф (разом з Еммою Вотсон) і Jonas Brothers.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Clifford, Stephanie (11 жовтня 2008). Hearst to Close CosmoGirl, But Its Web Site Survives. The New York Times. Архів оригіналу за 14 серпня 2014. Процитовано 10 квітня 2010.
  2. Teen Vogue. April 2010.
  3. Teen Vogue And Emporio Armani Host Annual Young Hollywood Party. The Hollywood Reporter. 24 вересня 2014. Архів оригіналу за 16 лютого 2015. Процитовано 22 червня 2014.