Хочу як ти

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
The Change-Up
англ. The Change-Up
Жанр кінокомедія[1][2][…]
Режисер Девід Добкін
Продюсер Девід Добкін
Ніл Моріц
Сценарист Джон Лукас
Скот Мур
У головних
ролях
Раян Рейнольдс
Джейсон Бейтман
Оператор Ерік Алан Едвардс
Композитор Джон Дебні
Кінокомпанія Universal Pictures
Relativity Media
Original Film
Big Kid Pictures
Дистриб'ютор Universal Pictures
Тривалість 112 хв.[4]
Мова англійська
Країна США США
Рік 2011
Дата виходу 5 серпня 2011
Кошторис $52 млн.[5]
IMDb ID 1488555
thechangeupmovie.com

«Хочу як ти» (англ. The Change-Up) — комедійний фільм режисера Девіда Добкіна, що вийшов на екрани у серпні 2011 року. Сценарій фільму написаний сценаристами комедії «Похмілля у Вегасі»[6].

Сюжет[ред. | ред. код]

Фільм розповідає про життя найкращих друзів Мітча і Дейва. Вони подружилися в ранньому дитинстві, а подорослішавши, кожен пішов своєю дорогою. Дейв зробив собі хорошу кар'єру юриста, одружився з чарівною дівчиною Джеймі й разом з нею завів дітей. Він став зразковим сім'янином і хорошим працівником. А Мітч - вільний холостяк, необтяжений тяжкими сімейними узами, вдень розкурює косячки, а ночі на проліт проводить у компанії чарівної дівчини, при чому весь час нової.

Якось при зустрічі друзі скаржаться один одному на своє життя і навіть вимовляють фразу: Хочу жити як ти. Доля вирішила пожартувати і надати друзям такий шанс, помінявши їх тілами. Тепер Мітчу належить сімейне життя, догляд за дітьми і робота в юридичній компанії, а Дейву веселе життя холостяка і ночі з гарячими красунями. Правда життя дуже сильно ускладнює велика угода по роботі Дейва, та й симпатична колега відчуває до нього симпатію ... Гарненька колега Дейва Сабріна робить все для того, щоб спокусити героя, але вона не знає, що насправді в тілі боса живе Мітч, якому дуже складно стриматися від спокуси і не провести з цією красунею пристрасну ніч кохання.

Дуже скоро друзі зрозуміють, що реальне життя не таке веселе, як їм здавалося на перший погляд, і їм доведеться докласти чимало зусиль для того, щоб повернутися у власні тіла і при цьому не зруйнувати все, що так довго вибудовував товариш.

Посилання[ред. | ред. код]

  1. http://www.nytimes.com/2011/08/05/movies/the-change-up-directed-by-david-dobkin-review.html
  2. http://www.imdb.com/title/tt1488555/
  3. https://www.filmaffinity.com/en/film484542.html
  4. Title << British Board of Film Classification. British Board of Film Classification. 1 серпня 2011. Архів оригіналу за 20 липня 2013. Процитовано 1 серпня 2011. (англ.)
  5. The Change-Up. Box Office Mojo. 6 серпня 2011. Архів оригіналу за 20 липня 2013. Процитовано 6 серпня 2011. 
  6. Reynolds, Bateman to star in 'Change-Up' (англійською). variety.com. 11 березня 2010. Архів оригіналу за 2 липня 2012. Процитовано 20 жовтня 2010.