The Movies

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
The Movies
Обкладинка відеогри
Розробник
Видавець
Дистриб'ютор Steam
Жанр(и) Економічний симулятор
Платформа Microsoft Windows, MacOS
Дата випуску листопад 2005
Режим гри Однокористувацький та багатокористувацький
Українська відсутня
Творці
Ігродизайнер(и) Едріан Мур
Технічні деталі
Рушій RenderWare
Носій компакт-диск і цифрова дистрибуція
Офіційний сайт

The Movies — відеогра, економічний симулятор, розроблений студією Lionhead Studios і виданий компанією Activision 2005 року на платформі Microsoft Windows. Версією для MacOS займалася компанія Robosoft Interactive. Відеогра була випущена 8 листопада 2005 року в Північній Америці, та 11 листопада 2005 — в Європі.

6 червня 2006 року було випущено доповнення «The Movies: Stunts & Effects», яке додало безліч нових можливостей, серед яких були трюки, спеціальні ефекти, а також можливість власноруч під час знімання фільмів призначати кути запису камер.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

У The Movies гравець виступає в ролі власника кінокомпанії, де він має можливість управляти не лише студією (будувати й зносити будівлі, наймати й звільняти акторів чи працівників тощо), а й процесом створення фільмів, що значно відрізняє гру від більшості інших економічних симуляторів. Також у гру введені елементи симулятора життя. Це проявляється в тому, що з часом актори та персонал старішають і з'являються нові персонажі. Старим акторам найкраще зніматися в фільмах жахів, а молодим — у мелодрамах.

Посилання[ред. | ред. код]