Voice of the Martyrs

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Voice of the Martyrs
Тип релігійна організація
правозахисна організаціяd
Засновник Вурмбранд Річард
Засновано 1969
Країна  Фінляндія
Місце діяльності увесь світd
Дочірня(і)
організація(ї)
The Torchlighters: Герої Віри
Вебсайт: persecution.com

The Voice of the Martyrs (VOM) — група пов'язаних християнських організацій заснована під впливом пастора Річарда Вурмбранда в таких країнах, як Австралія, Канада, Нова Зеландія, і Сполучені Штати.[1] Ці VOM місії спрямовані на підвищення обізнаності про багатьох тисяч християн щорічно, які були вбиті, закатовані, ув'язнені або зазнали переслідування за свої переконання. Ці організації також надають практичну допомогу переслідуваним християнам у всьому світі. Вони фінансуються за рахунок пожертвувань підтримки церков і приватних осіб.

Історія[ред. | ред. код]

Голос мучеників була заснована в 1967 році Річардом Вурмбранд, румунсько-лютеранської / англіканської пастора, який працював з підземною церквою в Румунії після того, як був захоплений СРСР в 1944 Як наслідок, він був поміщений у в'язницю протягом 14 років для проповіді християнства, але зрештою звільнили на захід після сплати викупу за його звільнення.

У 1966 році Вурмбранд свідчив перед підкомітетом внутрішньої безпеки сенату США про лікування, що християни, отриманої в рамках комуністичних урядів, підвищуючи світову зацікавленість у християнській переслідування, і завдяки його впливу декількох місій були створені по всьому світу, щоб допомогти підтримати християн, які постраждали під комуністичним переслідування. Після падіння комунізму в Радянському Союзі і Східній Європі, ці місії розширили фокус включити понесшим релігійних переслідувань в ісламській, індуїстської, і буддійських товариств.

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. The Voice of the Martyrs-USA [1] [Архівовано 5 вересня 2014 у Wayback Machine.], VOM офісів по всьому світу

Посилання[ред. | ред. код]