Windows Movie Maker

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Windows Movie Maker — це застосунок, за допомогою якого можна створювати відеомонтаж. Цей редактор був вперше включений у Windows Me. Оновлена версія програми включена в Windows XP, Windows XP Media Center Edition та Windows Vista. Після випуску Vista, робота над програмою була припинена.

Відео, створене у Windows Movie Maker має невелику роздільну здатність, тому не є високоякісним.

Можливості[ред. | ред. код]

  • Отримання відео з цифрової відеокамери
  • Створення слайд-шоу із зображень
  • Обрізання або склеювання відео
  • Накладення звукової доріжки
  • Додавання заголовків і титрів
  • Створення переходів між фрагментами відео
  • Додавання простих ефектів
  • Створення відео у форматі WMV або AVI, а також налаштувати якість зображення.
Текст вилучений зі статті через підозру в порушенні авторських прав

Текст, що раніше перебував на цій сторінці, запідозрено в порушенні авторських прав на текст із таких джерел:

https://www.slideshare.net/sergius3000/movie-maker-45725684

Дата, коли було знайдено порушення: 23 червня 2021.


Тому, хто повісив цей шаблон:

На сторінку обговорення користувача, який розмістив цю статтю, варто додати повідомлення {{subst:nothanks cv|Windows Movie Maker|url=https://www.slideshare.net/sergius3000/movie-maker-45725684}} --~~~~.


До уваги користувача, який розмістив цю статтю

Не редагуйте статтю зараз, навіть якщо ви збираєтеся її переписати. Дотримуйтесь вказівок нижче.

У випадку, якщо новий текст написано не буде, цю статтю буде вилучено через тиждень після появи цього попередження (детальніше див. документацію шаблону).

Вихідний текст цієї статті з можливим порушенням копірайту можна знайти в історії змін.

Зверніть увагу, що розміщення у Вікіпедії матеріалів, автор яких не надав явного дозволу на їхнє використання відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах, може бути порушенням законів про авторське право. Користувачів, які додають до Вікіпедії такі матеріали, може бути тимчасово позбавлено права редагувати статті.

Попри все, ми завжди раді вашим оригінальним статтям.

Дякуємо.


Цю сторінку внесено до категорії Вікіпедія:Можливе порушення авторських прав.


Windows Live Movie Maker останньої версії вийшов в жовтні 2009 року - на місяць раніше, ніж Windows 7 (у нову версію Windows 7 WLMM, як і Windows Mail, не входить). Новий реліз досить цікавий - додано багато нових функцій, збільшилася стабільність роботи, серйозно перероблений інтерфейс програми.

Нова версія підтримує такі формати файлів - Windows Media Video (WMV), Windows Media DV - AVI, Microsoft Recorded TV Show, MPEG -2, MPEG -1, 3 GP, 3 GPP, JPEG, TIFF, GIF, Motion JPEG, Bitmap, PNG, QuickTime. mov і. qt, AVCHD, і файли MPEG -4. Останні три формати підтримуються тільки в Windows 7 - це пов'язано з її найкращою підтримкою форматів файлів в загальному.

Програма насамперед призначена для простих непрофесійних користувачів, яким необхідний нескладний, але зручний і функціональний інструмент для роботи з відео. Що стосується функціональності, достатнім буде процитувати заяву Microsoft про можливості поширення відеофайлів з ​​допомогою WLMM - їх можна зберегти на зовнішній плеєр, записати на DVD, відтворити на DVD, на Xbox, на iPod, на Zune, відправити на сервіс зберігання відео, на сервіс обміну відео (Youtube, Facebook, надалі планується підтримка і інших сервісів).

Серед найцікавіших нових функцій WLMM необхідно згадати Live Preview - до цієї версії відсутня можливість попереднього перегляду дії ефектів на відео. Тепер при простому наведенні покажчика миші ви можете подивитися результат

Посилання[ред. | ред. код]