Користувач:ДмитрОст

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Мене звати Дмитро. Народився у Києві, хоча все життя проживав у Маріуполі. За освітою українсько-російсько-англійський філолог (спеціалізація літературознавство). Професійно цікавлюсь-займаюсь психологією, філософією. У 2014 р. відібрався до Ахметівської Григоріївської міжнародної школи у Донецьку. Проте війна все зруйнувала. Відтак біженець. Продовжую бомжувать, як цигани, по всій Україні, Києву. Проробив в освіті 9,5 років. Чим далі в ліс, тим важче з дітьми... Нині в журналістиці: (інтернет-видання, телебачення, усяка марнота...). Люблю готувати та працювати на землі, але через те, що війна забрала рідний край, поки що, найкорисніше на даний момент, це - Вікіпедія...

В українській вікіпедії з 15 січня 2007.
Основна моя цікавість: філологія, географія, музика, спорт.

За час перебування у Вікіпедії з'ясував одну переконливу істину: Написане не вирубаєш сокирою, а тому написане будь-яким користувачем (особливо, якщо він неглибоко розуміється на комунікативних засадах психології) часом говорить про нього набагато більше, ніж про то міг подумати автор написаного. Тому «...следи за собой, будь мудрим», і тоді ти знайдеш друзів, однодумців та соратників у Вікіпедії. Ну а людину, яка, бува, часто свариться із головоў видно здалеку...

Тому не лише завдяки внеску користувачів живе та розвивається Вікіпедія, але й за правилами та нормами поведінки, що усталилися з часом. Тому перед тим, як щось боўкнити у товаристві ще не зовсім знайомих людей, десять раз подумай. Ну і вчитися слід усе життя та й досконалих людей не існує.

Японська притча: Дурень вирішив порадитися із мудрецем.
— Чи правильним шляхом іду я в житті? — запитує дурень у мудреця.
— Якщо ти не звернеш з обраного шляху, то потрапиш саме туди, куди ти і прагнеш... — Була відповідь.

Створити[ред. | ред. код]

За результатами прослуховування радіо «Культура»

Енциклопедія Криворіжжя[ред. | ред. код]

Доброго вечора. Давно і за Вашою участю ця енциклопедія має бути у вільному доступі. Але чомусь так не є. Не знаєте обставини справи? --Білецький В.С. (обговорення) 21:42, 9 листопада 2015 (UTC)

Щодо так мовити «псування статтєй»[ред. | ред. код]

Доброго вечора! Дуже я незадоволений Вашою критикою. Вважаю, що більшість статтєй про залізничні станції та зупинні пункти оформлені не в єдиному стилі, як вимагає Вікіпедія. Щодо розкладів руху, то вони повинні бути залишені у вигляді посилань. Дякую за порозуміння! Користувач:Wlados1991 18:52, 22 травня 2021 (UTC)